Aktualno

NAJBOLJA VOLONTERKA U HRVATSKOJ Maji Andrić čestitao gradonačelnik Franković

Maja Andric 1

Dubrovkinja Maja Andrić dobitnica je ovogodišnje volonterske nagrade ‘Gordana Jelić’ za 2023. godinu. Humanitarna udruga ‘fra Mladen Hrkać’ objavila je imena dobitnika tijekom obilježavanja Međunarodnog dana 5. prosinca, a Andrić je dobitnica nagrade u kategoriji Najbolji volonter/volonterka u Republici Hrvatskoj.

Upravo tim povodom, gradonačelnik Grada Dubrovnika Mato Franković uputio je čestitku Maji Andrić.

Tekst čestitke u nastavku:

Poštovana Maja,

Upućujem Vam iskrene čestitke povodom osvajanja volonterske nagrade „Gordana Jelić“ za 2023. godinu u kategoriji Najbolji volonter/volonterka u Republici Hrvatskoj.

Volontiranje je suštinski iskaz čovjekove plemenitosti i nesebičnosti. Darivati svoje vrijeme i znanje za opće dobro vrijedno je svakog divljenja. Znam da Vi, kao i drugi volonteri, to radite iz osobnih empatičnih pobuda i želje za pružanjem pomoći drugima te da za svoj angažman ne tražite prepoznavanje niti javnu hvalu.

Unatoč tome, priznanja poput ovog, prijeko su potrebna da se dobro djelo društveno valorizira, da se uloženi trud prepozna. Ona služe i kao generator inspiracije, otvaraju put novim dobrim djelima.

A još jednom uspješno provedenom akcijom „24 sata bez kompromisa“, Vi ste, zajedno s Vašim suprugom Mirkom i ostalim članovima tima, učinili uistinu divno djelo.

Neka Vam i ova nagrada koju ste primili bude pruži potstrek u osobnom i profesionalnom životu.

Srdačno,

Gradonačelnik

Mato Franković

 

 

Pročitajte još

Studenti Sveučilišta u Dubrovnik od sada će moći stažirati u Coca-Coli

Dulist

SUTRA OD 18 DO 22 SATA Zbog utrke Pelješkim mostom privremena regulacija prometa!

Dulist

Sredinom rujna počinje sanacija skalina uz Jezuite!

Dulist