DuList IN

NAGRADNA IGRA Želite na Vatru? Imamo ulaznice!

NAGRADNA IGRA Želite na Vatru? Imamo ulaznice!

Nakon šezdesetak koncerata koje su odsvirali ove godine, te malo više od godine dana što su izbivali iz Dubrovnika, Vatra će konačno zasvirati u Parku Orsula! Koncert će se održati ovaj petak, 21.kolovoza, s početkom u 21 sat.

Tim povodom dijelimo 2×2 ulaznice našim čitateljima, stoga budite brzi i pošaljite ime, prezime i kontakt na info@dulist.hr i možda baš vi osvojitekarte za večeras!

Osim brojnih koncertnih nastupa koje su odradili i koji ih još čekaju, Vatra se priprema za jesen kada im izlazi novi singl ‘Jantar’ i novi studijski album na kojem će se naći već diljem Hrvatske, a i šire, poznati hitovi ‘Tango’, ‘Saturn’ i ‘Kraj’.
– Dugo nismo bili u Dubrovniku i stvarno se veselimo dolasku te prostoru Parka Orsula u kojem sviramo, koji zaista oduzima dah. Napravit ćemo presjek karijere od 1999., dakle možemo reći ‘Best of’ te će publika imati prilike s nama zapjevati i singlove od tog vremena naovamo. Nećemo predstaviti cijeli album – neka to ostane još malo tajna, no svakako sviramo Tango, Saturn, Kraj i Jantar, koji izlazi za koji dan – kazao nam je Ivan Dečak, dodavši kako će publika na Orsuli imati prilike čuti svih šest albuma dosad napravljenih u njihovoj karijeri, uz mrvicu sedmog albuma, koji se nestrpljivo iščekuje.
– Radujemo se vidjeti sve one kojima smo već svirali u Dubrovniku, a one koje ne poznajemo, pozivamo da se upoznamo i zajedno provedemo petak na Orsuli. Stoga, vidimo se u 21. kolovoza u 21 i 30 – zapjevajte s nama na prekrasnoj Orsuli, pjesama neće manjkati! – dodao je Dečak uz pozdrave Dubrovniku.
Virovitički rockeri prvi put kročili su na scenu 1999. godine, izdavši album ‘Između nas’, zbog kojeg su bili nominirani za nadu godine na Crnom mačku 2000. Irena Celio, Ivan Dečak, Robert Kelemen, Tomislav Franjo Šušak, te Mario Robert Kasumović neprestano se spajaju, komunicirajući vrlo intimno, s publikom, kreirajući pjesme sjajnih vibri koje lako ulaze u uho i bude cijeli spektar emocija… Stoga ne čudi kako je koncert u petak na Orsuli nešto što se dugo iščekivalo, a veliki interes publike privukli su još jače od izlaska sad već bezvremenskog hita ‘Tango’, te nastupom Ivana Dečaka u popularnom showu ‘The Voice’.
Ulaznice po cijeni 60 kuna u pretprodaji i 80 kuna na dan koncerta možete kupiti u kiosku na vidikovcu ili u KIC-u Luža. Članska ulaznica stoji 50 kuna u pretprodaji a 60 na dan koncerta.
Park Orsula organizira autobus u dolasku te odlasku s koncerta. Autobus kreće u 20 i 30 standardnom rutom – s glavnog autobusnog kolodvora, a staje iza Grawea, pod dubom (pumpa INA), na Ilijinoj glavici (ispred Konzuma) i na žičari, pa u Park.
Više informacija potražite na ovim linkovima:
https://www.facebook.com/events/102431393438992/
parkorsula.com
https://www.facebook.com/parkorsula?fref=ts

Pročitajte još

[FOTO] UNIDU BookClub – inicijativa koja obogaćuje studentski život Dubrovnika

Nora Di Leo

DEFINITIVNO FAVORIT! Baby Lasagna skočio na eurovizijskim kladionicama

Dulist

SEVE U DUBROVNIKU ‘Ljubav se ljubavlju vraća’

Dulist