Aktualno

NAGRADNA IGRA UZ OKRUGLIH 500 Napolitanska pizza i koktel iz Papillona

NAGRADNA IGRA UZ OKRUGLIH 500 Napolitanska pizza i koktel iz Papillona

Okruglih 500 brojeva DuList je prisutan na dubrovačkoj medijskoj sceni kao sinonim za uvijek kvalitetan, relevantan i pouzdan tjednik. Od 5. listopada 2011. svaku srijedu vrijedno smo donosili ekskluzivu, inspirativne priče malih ljudi, novosti u politici, gastronomske priče, kulturne osvrte…

Hvala vam što nas čitate, pratite i što nam rado dijelite savjete kako da budemo bolji, brži i aktualniji, a posebno hvala svakom onom tko je s nama podijelio svoju priču i iskustvo.

Ova posebna prigoda nam daje mogućnost darovati vjerne čitatelje malim znakovima pažnje. Najbržeg čitatelja vodimo na napolitansku pizzu i koktel za dvoje u pizzeriju Papillon.

NAGRADNA IGRA UZ OKRUGLIH 500 Napolitanska pizza i koktel iz Papillona

Pizzerija Papillon smještena je centru Lapada, a pruža jedno potpuno novo gastronomsko iskustvo. Riječ je o pizzeriji koja u svojoj ponudi ima autentičnu napolitansku pizzu, rađenu po tradicionalnom receptu. U Dubrovnik je donijela dašak juga Italije, a ključ svega su vrhunske namirnice pa je sve premium – od brašna, originalne mozarelle, šunke do San Marzano pelate. Pizzeria Papillon u svojoj stalnoj ponudi ima 15-ak pizza. Mogu se isprobati ‘klasične’ pizze kao Capricciosa ili Margherita, ali postoje i one malo drukčije koje je teško ne isprobati – pizza s mortadelom od vepra s tartufima. S Papillonom u Dubrovnik je stigla vrhunska priča sljubljvanja pizza i signature koktela.

Sve što trebate napraviti je biti najbrži te odgovoriti na nagradno pitanje: Kada je objavljen prvi broj tjednika DuList? Odgovor pošaljite na e-mail adresu nagradna@dulist.hr s naznakom ‘okruglih 500’. Najbržeg čitatelja s točnim odgovorom nagradit ćemo s pizzom i koktelom za dvoje u pizzeriji Papillon.

Pročitajte još

PO MJERI GRAĐANA Tjedni pregled gradskih projekata

Dulist

[FOTO] BAHAT I NEKULTURAN A gdje nego na sred puta?

Dulist

SUTRA U GOSPINOM POLJU Motociklisti, policija vas poziva na poligon sigurne vožnje

Dulist