DuList IN

NAGRADNA IGRA Ulaznice za novo izdanje Aklapele!

Sedmo izdanje festivala Aklapela počinje večeras, 6. travnja s početkom u 20.00 sati koncertom u Lazaretima.

Na večerašnjem koncertu nastupit će ženske klape Kapric i Skontradura te muške klape Kaše, Pasika, Porat i Subrenum.

U subotu, 7. travnja, tijekom jutarnjih sati, brojne klape izvođači pridružit će nam se na Stradunu i okolnim uličicama, kada će klapska pjesma odzvanjati cijelim Gradom, na oduševljenje brojnih Dubrovčana i gostiju Grada.
Festivalski se program nastavlja u subotu navečer, s početkom u 20.00 sati, nastupom ženskih klapa Ankora, Cesarice i FA Linđo, muških klapa Reful i Stine te mješovite klape Kampaneli.

Tradicionalno kao i dosadašnjih godina, Festival završava koncertom sakralne tematike na poklon Gradu i njegovim posjetiteljima, a održat će se posljednjeg dana Festivala, 8. travnja u 11.00 sati u Katedrali Velike Gospe. Na tom će koncertu nastupiti klape Cesarice, FA Linđo, Kampaneli, Kapric, Kaše, Pasika, Porat, Reful, Skontradura, Stine i Subrenum.

Ulaznice je još uvijek moguće kupiti preko Agencije Dubrovnik Partner ili sat vremena pred sam početak koncerta u Lazaretima.

Nagradno pitanje: Koje sve ženske klape nastupaju u sve tri večeri?

Točan odgovor i Vaše podatke (ime, prezime i kontakt) pošaljite na mailto:nagradna@dulist.hr. U e-mailu naglasite želite li večeras ili sutra na koncert.

Pročitajte još

U Zagreb stiže naš Doka sa ‘Jon Lord’s Concerto for Group and Orchestra’!

Dulist

SVJETSKI KUHARSKI KUP Valamarov Ivan Ergović s hrvatskom kulinarskom reprezentacijom osvojio broncu

Dulist

TORTA PARTY Zasladite se, zabavite i učinite dobro djelo!

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija