Kultura

NAGRADNA IGRA S DuListom na ‘Švedsku šibicu’!

NAGRADNA IGRA S DuListom na 'Švedsku šibicu'!

Ovog vikenda u Kazalištu Marina Držića igra krimi komedija “Švedska šibica”. Čitateljima dijelimo nagradne ulaznice i to dvije, za izvedbu 27. siječnja u 20 sati i dvije za 28. siječnja 20 sati.

Javite nam se na info@dulist.hr, napišite Vaše ime, prezime i kontakt i možda baš vi osvojite ulaznice za ovu fantastičnu predstavu.

Kriminalistička komedija “Švedska šibica” vraća se na repertoar Kazališta Marina Držića! Komad A.P. Čehova režirao je ruski gost Denis Azarov, a suradnja je proizašla iz festivala Dani ruske kulture / Dubrovnik Art Forum. Izvedbe su na rasporedu 27. & 28. siječnja u 20 sati.

Pripovijetka ruskog književnika Antona Pavloviča Čehova adaptirana je u suradnji s dramaturginjom Olgom Nikiforovom, voditeljicom kazališnog centra pri Moskovskoj filharmoniji. Ova suradnja dubrovačkog teatra s ruskim kazališnim profesionalcima iznjedrila je vanserijsku krimi komediju koja na suptilan i veoma duhovit način prikazuje život jedne obične sredine u kojoj jako bitne stvari prolaze mimo glavnih aktera i iznenađuju svojim obratima.

Rezervacije ulaznica na tel. (020) 321 088 i na e-mail: kmd.blagajna@gmail.com

Pročitajte još

GIMNAZIJALCI U POSJETU UMJETNIČKOJ GALERIJI Razgledali izložbu ‘Vidljive’

Ivana Mijić Vulinović

FRANO MAŠKOVIĆ VEČERAS I SUTRA U BURSI U predstavi ‘Na dnu oceana postoje neki svjetovi’

Dulist

[FOTO] Srednjoškolci se na zabavan način upoznavali s baštinom Dubrovnika

Dulist