DuList IN

NAGRADNA IGRA Dijelimo ulaznice za koncert ‘Tria PMS’

NAGRADNA IGRA Dijelimo ulaznice za koncert 'Tria PMS'

Aleksandra Miletić, znana kao Saša, Periša Boko, Mario Nadilo i Toni Miletić tijekom pandemijskog su raz­doblja odlučili izaći iz sivila i upotpu­niti svakodnevicu glazbom i kreativ­nošću. Iz udobnosti svojih domova, početkom ove godine, krenuli su snimati sebi drage i javnosti dobro poznate glazbene uratke. Svojim su vokalima svakoj pjesmi novi i dodatni značaj dali Saša i Periša, uz mile zvuke gitare koje je stvarao Mario, a kamerom je sve vjerno pratio Toni, inače vlasnik LMT studija. Videozapise su objavljivali svake subote, a njihovi pratite­lji jedva su čekali kad će ih moći čuti uživo. To se sada i ostvarilo!

‘Trio PMS’, kako se zovu, održat će koncert u subotu, 14. kolovoza s početkom u 21 sat u Ljetnom kinu Slavica. Naziv kon­certa simbolično je nazvan ‘S kauča na pozornicu’, a na njemu će im se pridru­žiti i brojni prijatelji. ­

DuList je u suradnji s organizatorima koncerta Event Labom pripremio 2×2 ulaznice za dvoje najbržih čitateljica/čitatelja. Sve što trebate napraviti je na e-mail nagradna@dulist.hr poslati odgovor na pitanje: Kako se zove sastav koji će u subotu, 14. kolovoza održati koncert u Slavici?

Pročitajte još

KONAVOSKI DVORI Pirjani teleći obrazi kao ideja za blagdansku trpezu

Dulist

KREATIVNI PRAZNICI U LUŽI Radionica crtanja likova iz crtića na najmlađe!

Dulist

GASTRO MARE Chef Bjelko donosi svoj recept za pečenog kokota

Dulist