DuList IN

NAGRADNA IGRA Darujemo dva paketa Buralovih tekstilnih proizvoda za kuhinju!

NAGRADNA IGRA Darujemo dva paketa Buralovih tekstilnih proizvoda za kuhinju!
DuList u suradnji s dubrovačkim brendom ‘Bural’ daruje dvoje najbržih čitatelja s jednim od paketa tekstilnih kuhinjskih proizvoda.
Prvi paket sastoji se od Retro Postcard kompleta – kuhinjske krpe, držača za lonce i rukavice.
NAGRADNA IGRA Darujemo dva paketa Buralovih tekstilnih proizvoda za kuhinju!
Kuhinjska krpa (Retro postcard) svojim prigušenim, umirujućim nijansama i nenametljivim dizajnom koji podsjeća na poznate dubrovačke simbole, ova krpa će se garantirano uklopiti u bilo koji kuhinjski dekor. Načinjena od istog visokokvalitetnog, ekološkog, nebijeljenog pamuka, trajna, višenamjenska i lako periva, ova Bural Retro Postcard kuhinjska krpa garantirana je dodana vrijednost stilu vaše kuhinje.

Držač za lonce (Retro postcard) dozvoljava vam da rukujete vrućim posudama bez straha. Osim što može obaviti iste zadatke kao i rukavica, ovaj mali i praktični držač može poslužiti i kao podloška za odlaganje lonaca. Njegov Retro Postcard dizajn u neutralnim bojama izgledat će dobro na bilo kojem mjestu u vašoj kuhinji.

Buralova rukavica (Retro postcard) zaštitit će vaše ruke od vrućeg posuđa tijekom kuhanja. Odvojeni palac osigurava dobar hvat. Načinjena od istog trajnog, ekološkog, visokokvalitetnog organskog pamuka i strojno periva, ova je rukavica dizajnirana u Buralovom Retro Postcard stilu, koji priziva neke od najpoznatijih dubrovačkih simbola.
U drugom se paketu nalaze kuhinjska krpa Dubrovnik Sunny Trio (crvena) i košarica za kruh (Retro Postcard).
NAGRADNA IGRA Darujemo dva paketa Buralovih tekstilnih proizvoda za kuhinju!

Buralove kuhinjske krpe (Dubrovnik Sunny Trio) dostupne su u tri moderne boje s originalnim dizajn crtežima čija je inspiracija magična ljepota Dubrovnika. Ovo nije jedna od onih kuhinjskih krpa koje želite sakriti iza šanka, dapače. Bilo da ih objesite na zid ili upotrijebite kao stolne salvete, Buralove krpe uvijek će donositi radosno raspoloženje u vašu kuhinju i blagovaonicu.

Buralova košarica za kruh (Retro Postcard) može se iskoristiti ne samo za razne vrste kruha, već i za peciva, kekse i druge pekarske proizvode. Jednostavna, trajna, strojno periva, načinjena je od ekološkog, organskog nebijeljenog pamuka kao i svi drugi Buralovi tekstilni proizvodi.

O Buralu
‘Bural’ je dubrovački brand tekstilnih proizvoda za kuhinju i dom. Rođen u Dubrovniku, dosljedan je svojem imenu koje na dubrovačkom dijalektu znači – komoda ili škrinja. Njihova kolekcija, uz kuhinjske krpe, sadrži liniju pregača, kuhinjskih rukavica, podmetača, držača za lonce i košara za kruh te bursi za spenzu sa stiliziranim motivima Dubrovnika.
Kako biste osvojili jedan od paketa, sve što trebate napraviti jest brže-bolje poslati ime, prezime i kontakt broj na e–mail: nagradna@dulist.hr uz naznaku ‘Želim Buralov paket s tekstilnim kuhinjskim proizvodima’.
Inače, proizvode ovog dubrovačkog branda pa tako i torbe možete pronaći u Gastro & gift shopu ‘Terra Croatica’ u Ulici od Puča 17.

Pročitajte još

Ante Jonjić osvojio dva zlata na međunarodnom natjecanju u Crnoj Gori

Dulist

[VIDEO] PRVA LJUBAV, PRVA BOL Poslušajte novu pjesmu Domenice

Dulist

PROŠLO LJETO IM JE BILO NEZABORAVNO David Beckham supruzi Victoriji čestitao 50. rođendan fotografijom s Lopuda

Dulist