DuList PROMO

NAGRADNA IGRA AnaMarija Studio daruje maturanticu svečanom frizurom i profesionalnim makeupom!

NAGRADNA IGRA AnaMarija Studio daruje maturanticu svečanom frizurom i profesionalnim makeupom!

Drage sinjorine, jeste li odlučile kakvu ćete frizuru i šminku imati za svoju maturalnu večer?

U toj presudnoj odluci pomoći će vam AnaMarija Studio i njegova mlada, ambiciozna vlasnica AnaMarija Milićević koja se osim zavidnog profesionalnog iskustva može pohvaliti svojim vrijednim timom – Valentinom, Anteom i Marijanom.

Od ležernih i trendi pletenica, kovrča ili punđi izaberite frizuru u skladu s vašim outfitom. Neka pronalazak prave frizure bude među prioritetima, a između bezbroj stilova AnaMarija Studio potrudit će se da upravo vaš bude najljepši i najviše zamijećen.

Posljednjih godina u prvom planu je ležernost, otkrila nam je AnaMarija, pa maturantice najčešće traže kovrče na svim dužinama kose. Njih u stopu prate pletenice na sve načine, a za njima slijede neuredne punđe.

– Za djevojke koje se i inače šminkaju preporučila bih smokey eyes koji može biti dramatičan uz dodatak sedefastih nijansi – savjetuje vizažistica i frizerka Valentina donoseći najnovije trendove s modnih pista direktno u AnaMarija Studio. Svjetski poznati brendovi Mac i Naked koje Valentina koristi težište stavljaju na prirodan i prozračan, a i istovremeno i postojan makeup.

Izvrsni savjeti, zar ne?

A kako bi baš ti zablistala na svojoj maturalnoj večeri sa svečanom frizurom i profesionalnim makeupom, odgovori na nagradno pitanje koje glasi:

Navedi imena uvijek nasmijanih i vrijednih suradnica Studija AnaMarija.

Odgovore i podatke pošalji na nagradna@dulist.hr i možda ćeš baš ti biti dobitnica ove vrijedne nagrade.

Pročitajte još

Poznati solarni brend MS2 Energo otvara ured, dostupne su i subvencije

Dulist

Otkrijte najbolje slot igre u hrvatskim online kasinima

Dulist

Zanimljive činjenice o automatima za igre

Dulist