Aktualno

NAGRADILO IH MINISTARSTVO Ovo su najbolje učiteljice i profesorice u našoj županiji

Ministarstvo znanosti i obrazovanja na Svjetski dan učitelja nagradilo je najbolje odgojno-obrazovne djelatnike. Povjerenstvo za nagrađivanje odabralo je 504 najuspješnijih u školskoj godini 2019./2020. godini koji će biti nagrađeni novčanim iznosom od 10.000 kuna bruto. Na području Dubrovačko-neretvanske županije nagrađene su učiteljice Gordana Rokolj iz OŠ Lapad, Tonka Brailo iz OŠ Ivana Gundulića, Nikolina Bubica iz OŠ Mokošica, Lidija Daničić iz Ekonomske i trgovačke škole Dubrovnik, Suzana Petković iz OŠ Petra Kanavelića Korčula, zatim Ofelija Dragojević i Sanda Tasovac iz SŠ Vela Luka, Zorana Vekić iz SŠ Metković, Ivana Bašić iz OŠ Opuzen, Martina Glučina iz Srednje poljoprivredne i tehničke škole Opuzen te Jelena Andrijić iz OŠ Vela Luka.

S obzirom na epidemiološku situaciju, održana je online dodjela na kojoj se nagrađenima obratio ministar znanosti i obrazovanja prof. dr. sc. Radovan Fuchs čestitavši im na trudu i profesionalnosti u radu s učenicima. Iz Ministarstva ističu kako je Javni poziv za nagrađivanje bio otvoren u svibnju 2020. godine, a prijave je razmatralo Povjerenstvo sastavljeno od učitelja, nastavnika, stručnih suradnika, odgajatelja i ravnatelja ili osoba izabranih u znanstveno-nastavno, umjetničko-nastavno, znanstveno ili nastavno zvanje.

Izvor: Ministarstvo znanosti i obrazovanja

Pročitajte još

KOMPLEKS U KUPARIMA Nardelli: ‘Uskoro će se uputiti prijedlog prema Vladi o definiranju rokova’

Dulist

SUKOB INTERESA Evo zbog čega direktorica Sanitata Klaudija Barčot mora platiti kaznu od 4 tisuće kuna

Dulist

Udruga Rina Mašera poziva na humanitarni koncert Stijepa Gleđa Markosa

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija