Aktualno

NAGRADILO IH MINISTARSTVO Ovo su najbolje učiteljice i profesorice u našoj županiji

Ministarstvo znanosti i obrazovanja na Svjetski dan učitelja nagradilo je najbolje odgojno-obrazovne djelatnike. Povjerenstvo za nagrađivanje odabralo je 504 najuspješnijih u školskoj godini 2019./2020. godini koji će biti nagrađeni novčanim iznosom od 10.000 kuna bruto. Na području Dubrovačko-neretvanske županije nagrađene su učiteljice Gordana Rokolj iz OŠ Lapad, Tonka Brailo iz OŠ Ivana Gundulića, Nikolina Bubica iz OŠ Mokošica, Lidija Daničić iz Ekonomske i trgovačke škole Dubrovnik, Suzana Petković iz OŠ Petra Kanavelića Korčula, zatim Ofelija Dragojević i Sanda Tasovac iz SŠ Vela Luka, Zorana Vekić iz SŠ Metković, Ivana Bašić iz OŠ Opuzen, Martina Glučina iz Srednje poljoprivredne i tehničke škole Opuzen te Jelena Andrijić iz OŠ Vela Luka.

S obzirom na epidemiološku situaciju, održana je online dodjela na kojoj se nagrađenima obratio ministar znanosti i obrazovanja prof. dr. sc. Radovan Fuchs čestitavši im na trudu i profesionalnosti u radu s učenicima. Iz Ministarstva ističu kako je Javni poziv za nagrađivanje bio otvoren u svibnju 2020. godine, a prijave je razmatralo Povjerenstvo sastavljeno od učitelja, nastavnika, stručnih suradnika, odgajatelja i ravnatelja ili osoba izabranih u znanstveno-nastavno, umjetničko-nastavno, znanstveno ili nastavno zvanje.

Izvor: Ministarstvo znanosti i obrazovanja

Pročitajte još

[FOTO] VELIKI I MALI NA NOĆI ISTRAŽIVAČA Kako se crveni luk koristi u laboratoriju?

Dulist

[FOTO/VIDEO] POLOŽENI VIJENCI NA SRĐU ‘Obilježavamo važan, tragičan dan naše povijesti’

Dulist

[FOTO/VIDEO] MOJOJ LIJEPOJ ZEMLJI HRVATSKOJ Pogledajte emotivne izvedbe naših najmlađih

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija