Urednički izborZanimljivosti

NADMAŠILI LOVCA Dubrovčanin Antonio Mustahinić s uigranim timom osvojio rekordan iznos u ‘Potjeri’

NADMAŠILI LOVCA Dubrovčanin Antonio Mustahinić s uigranim timom osvojio rekordan iznos u 'Potjeri'

Uigrani tim majstora s mora, među kojima je i 19-godišnji Antonio Mustahinić iz Dubrovnika, uspio je u ‘Potjeri’ osvojiti rekordan iznos! Kako donosi Jutarnji list, Puljanin Marko Veizović, Zadranin Julije Žigo, Splićanin Robert Lojpur i Dubrovčanin Antonio Mustahinić u 954. emisiji HTV-ova kviza nadmašili su lovca Krešimira Sučevića Međerala i osvojili sjajnih 294 tisuće kuna, odnosno 73.500 kuna po natjecatelju.
Mustahinić je student kemije na Prirodoslovno-matematičkom fakultetu u Zagrebu, a prethodno je bio učenik Gimnazije Dubrovnik.
-Takav uspjeh na ‘Potjeri’ definitivno nisam očekivao. Neki inicijalni ciljevi koje sam sebi postavio bili su 7 odgovora u minuti i prolazak na ploči. Za sedmi odgovor malo je nedostajalo, ali mislim da to na kraju nije ni bilo pretjerano bitno. Doduše, moram istaknuti osjećaj koji sam dobio nakon što sam upoznao ekipu i nakon što smo počeli odgovarati na pitanja: shvatio sam da se izvrsno nadopunjujemo i kako bismo mogli učiniti dosta ako se svi nađemo u završnoj “Potjeri”. Izrazito sam zahvalan ekipi i presretan što sam ih upoznao. Osim znanjem, ističu se i karakterom: vedri su, sigurni, i pomogli su mi da se osjećam ugodno u studiju. Mislim da takav uspjeh dugujemo upravo timskom duhu naše ekipe – rekao je za Jutarnji Mustahinić te dodao kako će osvojeni novac potrošiti primarno u dogovoru s obitelji, ali i za neke sitne osobne zadovoljštine za vrijeme studija u Zagrebu.

Foto: Print screen HRT

Pročitajte još

NA DANAŠNJI DAN 1922. U Pragu umro Vlaho Bukovac

Dulist

[FOTO] EDUKACIJSKI PROGRAM Učenici OŠ Mokošica postali ‘Mladi istraživači mora’

Dulist

DAN JE PLANETA ZEMLJE Ovo je naš dom

Dulist