Županija

NAČELNIK SILVIO NARDELLI Stipendisti su nam uvijek prioritet

NAČELNIK SILVIO NARDELLI Stipendisti su nam uvijek prioritet

Po prijedlogu Odsjeka za društvene djelatnosti i kulturu pročelnik Jedinstvenog upravnog odjela Jure Marić odobrio je liste stipendista OŽD po različitim kategorijama. Liste su objavljene na službenim stranicama Općine kao i na oglasnoj ploči.

76 stipendija u ovo nezavidno vrijeme razveselit će mnoge učenike i studente. Iz godine u godinu na raspisani natječaj javlja se sve veći broj učenika i studenata što je uvelike povećalo konkurentnost među kandidatima, a obradu učinilo zahtjevnijom i složenijom.

Kao i svake godine, OTP banka priključila se natječaju u kategoriji temeljenoj na imovinskom cenzusu obitelji donacijom u iznosu od 70.000 kuna.

Stipendije su odobrene i u kategoriji uspješnosti , deficitarnih zanimanja i stradalnika Domovniskog rata.
Zaklada Antuna Miloslavića pok. Luka Postranje već šestu godinu za redom priključila se programu stipendiranja Općine Župa dubrovačka te je svojom donacijom od 68.000,00 kuna obuhvatila 3 stipendista u kategoriji slabijeg imovnog stanja koji su bili ispod crte, te redoslijedom po prosjeku : 1 najbolji učenik ispod crte, 2 najbolja studenta prve godine ,4 najbolja studenta sa viših godina koji su bili ispod crte.

Potpisivanje ugovora o stipendiranju održat će se tijekom prosinca, pojedinačno sa svakim korisnikom sukladno epidemiološkim mjerama.

Pročitajte još

OBJAVLJENE LISTE HDZ-a Franković jedini iz Dubrovnika

Dulist

SJEDNICA OPĆINSKOG VIJEĆA KONAVALA Usvojeno izvješće o radu načelnika Lasića

Dulist

Dolina Neretve prvi put uključena u poseban regionalni program Ministarstva

Dulist