Zanimljivosti

NA SVEUČILIŠTU Virtualni panel o budućnosti novca

Odjel za ekonomiju i poslovnu ekonomiju i ove se godine aktivno uključio u obilježavanje Svjetskog i Europskog tjedna novca organiziranjem virtualnog panela s temom Budućnost novca, koji će se održati u srijedu, 24. ožujka 2021., u 10 sati. Sudionici panela su: guverner Hrvatske narodne banke Boris Vujčić, odvjetnik i predsjednik Udruge za Blockchain i Kriptovalute Vlaho Hrdalo i produkt menadžer za FinTech i Platform klijente pri Deutsche bank AG Davor Žilić.

Cilj je panela maturante dubrovačkih srednjih škola, studente, članove alumni kluba Sveučilišta u Dubrovniku i ostale zainteresirane, informirati o aktualnim monetarnim temama, poput ulaska Hrvatske u Monetarnu uniju, uvođenja digitalnog eura, korištenja kriptovalutama i o njihovu pravnome, poreznom i regulatornom statusu.

Svjetski i Europski tjedan novca globalni je događaj koji je namijenjen podizanju razine svijesti o važnosti financijske pismenosti djece i mladih.

Na predavanje se možete uključiti putem platforme Zoom.

Meeting ID: 656 788 9333
Lozinka: 206312

Pročitajte još

VIDEO Kako je gradnja Pelješkog mosta izgledala sa satelita

Dulist

[VIDEO] Evo kako je izgledao vatromet s mora!

Dulist

VIDEO Ovako se slavi povezivanje Lijepe naše!

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija