DuList PROMO

Na ovom mjestu ćete nabaviti sve što vam treba za nogomet. Po super cijenama!

Na ovom mjestu ćete nabaviti sve što vam treba za nogomet. Po super cijenama!

Iako za užitak igranja nogometa ne treba imati puno opreme, neka je ipak neophodna, a adekvatne kopačke su svakako najvažnije. Postoji puno brendova na tržištu, puno odličnih modela i savjeta, no kako odabrati one idealne i ne požaliti zbog svog odabira? Pratite naše savjete i saznat ćete, ne samo kako odabrati najbolje, već i gdje ih kupiti.

Idealna oprema za nogomet ovisi o poziciji na kojoj igrate

Ovisno o poziciji na kojoj migrate ovisit će i vaš izbor opreme. Kad birate kopačke važno je znati da su neke posebno dizajnirane za brze i agilne igrače koji su često i napadači, dok su neke namijenjene igračima kojima su bitni snaga i balans, poput obrambenih igrača.

Osim kopačkih, dobro je imati zaštitnu opremu. Obrambeni igrači bi trebali odabrati štitnike koji pružaju dodatnu zaštitu nogama i koljenima. Ako migrate na poziciji vratara onda sigurno znate koliko su dobre rukavice zlata vrijedne. One moraju pružiti dobar grip na loptu i dobru zaštitu ruku, a odličan izbor rukavica pronaći ćete na linku https://www.r-gol.com/hr/golmanske-rukavice.

Svi igrači nogometa cijenit će kvalitetan dres, neovisno o poziciji na kojoj igraju. Dres mora biti udoban, ugodan, prozračan, mora se brzo sušiti kako se ne bi zadržavala vlaga na vašoj koži, te mora odoljeti izazovima učestalog pranja. Savjetujemo vam da obratite pažnju na dres brenda Joma kojeg možete pronaći na linku https://www.r-gol.com/hr/nogometni-dresovi-joma.

Ukratko, odabir opreme za nogomet bi trebao biti utemeljen na potrebama i zahtjevima pozicije na kojoj se igrač nalazi.

Evo kako odabrati kopačke za sebe, ali i za dijete

Izbor pravih kopački može biti zbunjujući zbog raznolikosti modela i stilova, ali ako znate na kakvom terenu ćete igrati, proces će biti lakši. Kvalitetni par kopački se isplati kada vam pomažu u boljoj i sigurnijoj igri. Za meke i mokre terene, odaberite kopačke s izmjenjivim čepovima, dok za tvrde podloge preporučujemo one s

ugrađenim gumenim čepovima. Ako igrač igra u braničkoj poziciji, preporučujemo tvrde i čvrste kopačke koje osiguravaju stabilnost, lakšu uklizavanje i manji rizik od ozljeda. Napadačima se preporučuju lagane kopačke od meke kože s malim čepovima za lakše ubrzavanje i kontrolu lopte, dok vezni igrači trebaju birati kopačke koje imaju balans između kvalitete, tvrdoće i oblika čepova.

Ako vaše dijete uživa jureći za loptom onda će mu nove kopačke itekako dobro doći, a osim funkcionalnosti bit će mu i neopisiv izvor veselja. Odličan izbor kopački za djecu nalazi se na linku https://www.r-gol.com/hr/djecje-kopacke.

Sponzorirani članak

Pročitajte još

Otkrijte najbolje slot igre u hrvatskim online kasinima

Dulist

Zanimljive činjenice o automatima za igre

Dulist

Nije šala! Od danas u TuttoBene popust 40 posto na sve!

Dulist