Zanimljivosti

Na osam LEGO radionica sudjelovalo preko 100 polaznika

Protekla dva dana održano je osam LEGO igraonica u tehničkoj radionici u sklopu Centra za mlade Dubrovnik. Na radionicama je sudjelovalo preko 100 polaznika.

Polaznici su većinom imali svoju ideju što će složiti od LEGO kockica. Dio polaznika je sastavljao pomoću pripremljenih nacrta. LEGO igraonice su ujedno bile i pripremne radionice za izložbu Rukama složeno, koja se održava u sklopu Foruma mladih Grada Dubrovnika. Sve što su polaznici sastavili na radionicama će biti izloženo na navedenoj izložbi, čije je otvaranje planirano 25. studenog u Centru za mlade Dubrovnik. Na izložbi će se naći najviše kuća, vozila, aviona i drugih stvari koje su složili polaznici LEGO igraonica.

LEGO igraonice su organizirali i održale Zajednice tehničke kulture Dubrovačko-neretvanske županije i Grada Dubrovnika, u suradnji s Centrom tehničke kulture Dubrovnik.

Pročitajte još

FOTO Lego radionice i igraonice za najmlađe

Dulist

Kreće STEM ljeto u Centru za mlade Dubrovnik

Dulist

Zašto je toplinski val opasan za zdravlje i kako se zaštititi?

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija