Grad

Na natječaj za davanje u najam gradskih stanova stigao 21 prigovor, rješavanje je u tijeku

Povjerenstvo za rješavanje prigovora za davanje u najam stanova u vlasništvu Grada Dubrovnika mladim obiteljima, održalo u srijedu 18. svibnja prvu sjednicu na kojoj su razmotrili sve pristigle prigovore te je njihovo rješavanje u tijeku, javljaju iz Grada Dubrovnika. Navode kako je od ukupno 136 podnesenih zahtjeva koji nisu zadovoljili administrativnu provjeru pristigao 21 prigovor.

Nakon provedenog Javnog poziva za prikupljanje zahtjeva za davanje u najam stanova u vlasništvu Grada Dubrovnika u svrhu rješavanja stambenog pitanja mladih i mladih obitelji na području Grada Dubrovnika te objave prijedloga Liste reda prvenstva, gradska uprava je prije samog početka propisanog roka za podnošenje prigovora omogućila svim podnositeljima zahtjeva uvid u dokumentaciju uz obrazloženje od strane Povjerenstva za administrativnu provjeru. Uvidu je pristupilo 110 podnositelja zahtjeva – navode iz Gradske uprave.
-Nakon što Povjerenstvo za rješavanje prigovora donese Odluke o prigovorima te ih uputi podnositeljima, na prijedlog Povjerenstva za provedbu postupka i odlučivanje o najmu stanova utvrdit će se Konačna lista reda prvenstva. Konačna lista objavit će se na internetskoj stranici Grada Dubrovnika i oglasnoj ploči Grada Dubrovnika. Podnositelji zahtjeva koji su zadovoljili odredbama Javnog poziva pisanim će putem biti pozvani na odabir stana i sklapanje Ugovora o najmu stana – zaključuju iz Grada Dubrovnika.

Pročitajte još

‘NOVO IME ZA NOVE IZAZOVE’ Du Card postaje Dubrovnik Pass

Dulist

Prijavite se za članstvo u novoj Lokalnoj akcijskoj skupini

Dulist

UDOMI PSA SA ŽARKOVICE Nastavlja se akcija Grada i volontera

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija