Zanimljivosti

Na ‘Mojih 5 minuta’ skupljeno 10.608 kuna

Koncertom 'Mojih 5 minuta', zajedničkim projektom djece Doma Maslina i Ane Rucner,  održanim 22. lipnja, prikupljeno je 10.608 kuna za Dom Maslina.

Kroz polusatni program pjesme, plesa, dramskog programa i glazbe, publika je uživala u svim talentima djece Doma Maslina, uz glazbenu pratnju Ane Rucner na violončelu i Andrijane Sesar na klaviru.

Bio je ovo koncert humanitarnog karaktera, a pred sam kraj koncerta, Ana je predala ček 'Vikend na Mljetu' gđi Ilijani Stojanović i djeci.

Sav prihod od ulaznica, točnije 10.608,00 kuna namijenjen je upravo djeci doma Maslina za njihov trodnevni boravak na Mljetu u rujnu. Ovom humanitarnom projektu odazvala se hotelska grupacija ALH koja je malene umjetnike ugostila u hotelu Odisej na 3 dana, puni pansion, NP Mljet donirao je ulazak u nacionalni park, a brodarska tvrtka GV Line prijevoz do otoka Mlljeta. Donirani novci poslužit će kao džeparac tijekom boravka na otoku Mljetu.

Festival „Ana u Gradu“ se zahvaljuje vjernoj publici i svima koji su omogućili da se ovaj festival održi, svim sponzorima i medijskim pokroviteljima.
 

Pročitajte još

HUMANITARNA IZLOŽBA Slikarica Petra Farac u nedjelju izlaže svoje radove

Dulist

OD IGLE DO LOKOMOTIVE Prvi cavtatski Vintage bazaar bio je pun pogodak!

Dulist

Dančea se oporavila, uskoro se vraća u more!

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija