Crna kronika

NA KORČULI Osumnjičena za krađu novca, a potom u rutinskoj kontroli pala s drogom

NA KORČULI Osumnjičena za krađu novca, a potom u rutinskoj kontroli pala s drogom

Policijski službenici Policijske postaja Korčula su u jutarnjim satima u subotu, 27. studenoga, tijekom obnašanja službe u Vela Luci zatekli 38-godišnjakinju koja je, nakon što ih je uočila, u kontejner pokušala skriti torbu u kojoj se nalazilo gotovo pola kilograma marihuane, 30 g amfetamina i 5 tableta koje se nalaze na popisu droga.

Osumnjičena je uhićena i nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja, uz kaznenu prijavu za kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i promet drogama, predana pritvorskom nadzorniku ove Policijske uprave.
Osumnjičena 38- godišnjakinja se također sumnjiči za kazneno djelo krađe počinjeno na štetu 54-godišnjaka. Navedeno kazneno djelo je policiji prijavljeno 18. studenoga kada je oštećeni prijavio da mu je otuđen novčani iznos od 5 tisuća kuna kojeg je ostavio u svom nezaključanom vozilu parkiranom u mjestu Blato na Korčuli. Kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da je krađu počinila 38-godišnjakinja protiv koje je podnesena kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

Pročitajte još

U hotelu Vis 2 pronađeno beživotno tijelo muške osobe

Dulist

TUŽNA VIJEST Preminula je cijenjena arhitektica Olivera Bravačić

Dulist

Napustio nas je Ivo Jelić, jedan od osnivača dubrovačkog HDZ-a

Dulist