Urednički izborŽupanija

Na Grudi se osniva podružnica Bolnice, evo koje će se usluge ponuditi

Na Grudi se osniva podružnica Bolnice, evo koje će se usluge ponuditi

5. sjednica Županijske skupštine održat će se u petak, 5. studenog, u dvorani Studentskog doma u Dubrovniku s početkom u 12 sati.

Između 50 točaka Dnevnog reda – od različitih izvješća, suglasnosti, koncesija i tako dalje, posebno je zanimljiva točka 11, odnosno Suglasnost o osnivanju podružnice Opće bolnice DBK Gruda.

Iz detalja zaključka vidljivo je kako se daje suglasnost na Odluku Upravnog vijeća Opće bolnice Dubrovnik, donesene 24. kolovoza 2021. godine na 39. sjednici Upravnog vijeća Opće bolnice Dubrovnik kojom se osniva Podružnica Opće bolnice Dubrovnik Podružnica „Gruda’.

Podružnica bolnice nalazit će se na adresi Gruda 156, Gruda Konavle, a zaključak stupa na snagu danom donošenja.

Podružnica „Gruda“ obavljat će djelatnost fizikalne medicine i rehabilitacije i kardiologije na navedenoj adresi.

Budući da zdravstveni radnici Opće bolnice Dubrovnik (fizioterapeut te liječnik specijalist kardiologije), dugi niz godina odlaze na teren na Grudu, u svrhu pružanja zdravstvene zaštite stanovnicima Konavala Opća bolnica Dubrovnik donijela je Odluku o osnivanju Podružnice.

Navedenim bi se povećala dostupnost zdravstvene zaštite te osigurala kontinuiranost zdravstvene zaštite na udaljenoj lokaciji u Konavlima, na Grudi. Sukladno navedenom, predlaže se donošenje Zaključka

Pročitajte još

PRIDRUŽITE SE Trening prepoznavanja ptica na Neretvi

Dulist

[FOTO] MODELARSKA LIGA Županijsko natjecanje mladih tehničara

Dulist

PO MJERI GRAĐANA Tjedni pregled gradskih projekata

Dulist