Kultura

Na daskama Kazališta ponovo dvije uspješnice

Predstave "Otac" autora Elvisa Bošnjaka i redatelja Joška Juvančića te "Zločin na kozjem otoku" autora Uga Bettija i redatelja Georgija Para ponovo su na repertoaru Kazališta Marina Držića.

“Otac”, suvremeni zatvorski triler, igra 15. veljače u Teatru Bursa, koji se za ovu priliku ponovo pretvara u prostor okružen rešetkama, te izaziva interes publike koja postaje dijelom tragikomične situacije koju proživljavaju četiri zatvorenika.

Igraju Branimir Vidić Flika, Zdeslav Čotić, Boris Matić i Trpimir Jurkić, a scenograf i kostimograf je Marin Gozze, te skladateljica Paola Dražić Zekić.

Početak predstave je u 20 sati.

“Zločin na kozjem otoku” na repertoaru je 16. veljače u 19.30 sati.

Predstava je to koja govori o intrigantnim odnosima triju žena iz iste obitelji s pridošlicom Angelom, i njihovoj sudbini koja je obilježena odlaskom Enrica – muža, oca i brata u obliku muškarca koji je bio glava obitelji.

Markantnog Angela je utjelovio Vedran Mlikota, jedna od najvećih televizijskih i kazališnih zvijezda u Hrvatskoj. S malih ekrana na kazališne daske, pred dubrovačku publiku donosi iznimnu ulogu i pobuđuje interes iz predstave u predstavu.

U predstavi također igraju Jasna Jukić, Glorija Šoletić, Branimir Vidić Flika i Ivona Kundert.

Sve informacije i rezervacije možete dobiti na telefon 020 / 321 – 088 ili na e-mail kmd.blagajna@gmail.com.
 

Pročitajte još

[FOTO/VIDEO] IZMEĐU VRATA OD PILA Otvorena jedinstvena pop-up izložba Iris Lobaš Kukavičić

Dulist

[VIDEO] Koncertna poslastica dubrovačkih simfoničara uz Svjetski dan glazbe

Dulist

BESPLATAN KONCERT Pop-rock, filmska, jazz i latino glazba večeras ispred sv. Vlaha

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija