Politika

Muratti: “To su neistine!”

Dok se u kuloarima šuška kako će Ana Kordić (SDP) napustiti dubrovačko Gradsko vijeće, SDP očekuje još jedna ostavka, i to Olega Valjala koji je imenovan zamjenikom ministra turizma.

Napisi u pojedinim medijima kako bi Ante Marković mogao zamijeniti Anu Kordić, te kako bi na mjesto Olega Valjala mogle ući Andrea Novaković ili Mira Skansi, a koje to ne žele, naljutili su predsjednicu Gradskog vijeća i predsjednicu GO SDP-a Olgu Muratti.

-Nisam dobila ostavku Ane Kordić, a dok ostavka nije došla, ne razmišljamo tko će ući u vijeće umjesto nje – demantira sve Olga Muratti. Na napise kako bi umjesto Olega Valjala u Gradsko vijeće mogli ući Andrea Novaković i Mira Skansi, Muratti odgovara:

-To su neistine, i ne znam odakle to pojedinim novinarima. Nemam što na to odgovoriti jer Oleg Valjalo još nije podnio ostavku. Tek kad je podnese razgovarat ćemo o zamjeni. Dakle, o zamjeni se može razgovarati tek kad podnese ostavku. A to što mediji pišu vam je „Što je babi milo, to joj se i snilo“ – zaključuje Muratti i također demantira kako dio GO SDP–a traži da u Gradsko vijeće uđe aktualna direktorica Boninova Marija Kisić Kamić, a da se ona tome protivi.

-Što se imam tome protivit, kad ona ne može ući u Gradsko vijeće jer obnaša dužnost direktorice gradskog poduzeća. Non-stop odgovaram na glupa pitanja i sad netko hoće da se uključim u raspravu o tome. Što bih razmišljala o njenom ulasku u vijeće kad ona to ne može. I što bih bila protiv kad sam dobra sa Marijom Kisić Kamić. Uopće se neću pravdati za te gluposti i nebuloze-oštro zaključuje Olga Muratti.

Pročitajte još

SVEČANA SJEDNICA Franković predočio građanima račune, Potrebica zahtijeva novo rješenje brze ceste!

Dulist

MILAN KAPOVIĆ Petrov imenovao privremenog povjerenika Mosta za Dalmaciju

Dulist

Umjetna inteligencija prekopirala Vlahušića!? Evo odgovora o najvažnijim pitanjima za Dubrovnik

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija