Aktualno

Muratti: “Podržavam stav odbora”

Predsjednica Gradskog vijeća Olga Muratti za duList je komentirala izostavljanje Dubrovačkih muzeja iz kandidature za Nagradu Dubrovnika.

Podsjećamo, Dubrovački muzeji bili su, zajedno s prof.dr.sc. Ivicom Martinovićem, dio predložene zajedničke kandidature za Nagradu Dubrovnika.

-Nikad se nije govorilo o kandidatima, već samo o onima koji su nagradu dobili. Ne znam tko sebi uzima za pravo da piše o tome, jer je to nepoštivanje ljudi koji su kandidirani. Nikad se ne govori tko je bio kandidiran, a i sama kandidacija je velika čast – mišljenja je Muratti.

-Nisam bila član Odbora, ali podržavam njegov stav. Ne želim komentirati ovaj slučaj, ali, neovisno o njemu, mislim da se za isto djelo ne mogu predložiti dva dobitnika. Također smatram da u budućem Pravilniku treba donijeti odredbu da ustanove u vlasništvu Grada ne mogu dobiti nagradu Grada Dubrovnika, naravno neovisno o ovome slučaju – zaključila je predsjednica dubrovačkog SDP-a i Gradskog vijeća Grada Dubrovnika Olga Muratti.

Valja podsjetiti kako je 2000. godine Nagradu Grada Dubrovnika, između ostalih, dobila i ustanova u vlasništvu Grada Dubrovnika, FA Linđo.

Pročitajte još

Nove promjene za vozače, evo kolike su kazne

Dulist

OBAVIJEST IZ ELEKTROJUGA Tko je bez struje u utorak i srijedu?

Dulist

Za Dubrovnik izdano narančasto upozorenje, budite na oprezu zbog vjetra!

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija