Aktualno

Muratti: “Podržavam stav odbora”

Predsjednica Gradskog vijeća Olga Muratti za duList je komentirala izostavljanje Dubrovačkih muzeja iz kandidature za Nagradu Dubrovnika.

Podsjećamo, Dubrovački muzeji bili su, zajedno s prof.dr.sc. Ivicom Martinovićem, dio predložene zajedničke kandidature za Nagradu Dubrovnika.

-Nikad se nije govorilo o kandidatima, već samo o onima koji su nagradu dobili. Ne znam tko sebi uzima za pravo da piše o tome, jer je to nepoštivanje ljudi koji su kandidirani. Nikad se ne govori tko je bio kandidiran, a i sama kandidacija je velika čast – mišljenja je Muratti.

-Nisam bila član Odbora, ali podržavam njegov stav. Ne želim komentirati ovaj slučaj, ali, neovisno o njemu, mislim da se za isto djelo ne mogu predložiti dva dobitnika. Također smatram da u budućem Pravilniku treba donijeti odredbu da ustanove u vlasništvu Grada ne mogu dobiti nagradu Grada Dubrovnika, naravno neovisno o ovome slučaju – zaključila je predsjednica dubrovačkog SDP-a i Gradskog vijeća Grada Dubrovnika Olga Muratti.

Valja podsjetiti kako je 2000. godine Nagradu Grada Dubrovnika, između ostalih, dobila i ustanova u vlasništvu Grada Dubrovnika, FA Linđo.

Pročitajte još

NAJAVA RADOVA Tko je u petak bez struje?

Dulist

PRED VRATIMA JE PROMJENA VREMENA Za vikend pripremite ombrele

Dulist

Dubrovčanin Đuro Sessa na čelu Europske udruge sudaca

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija