Sport

MULTISPORT LIGA Diklić i Žeravica pobjednici Akvatlona u Uvali!

Četvrto kolo Multisport lige, Akvatlona u Uvali Lapad održano je ove subote. Najbolji rezultat u muškoj kategoriji postigao je Jakša Diklić s vremenom 0:34:43, dok je u konkurenciji žena najbolja bila Made Žeravica s vremenom 0:42:28. Na drugo mjesto u muškoj konkurenciji dospio je Željko Cota s vremenom 0:35:15, dok je treći Zoran Ateljević s vremenom 0:36:38. U ženskoj konkurenciji drugo je mjesto pripalo Neli Madeško s vremenom 0:47:50, a na trećem se nalazi Ivona Zec s vremenom 0:50:27. U štafeti najbolji je bio dvojac Luka Novak i Edi Kristijan Mehmeti s vremenom 0:35:40. Na drugo su mjesto dospjeli Niko Madeško i Đivo Ban s vremenom 0:42:17, a treći su bili Alisa i Ivor Vlašić s vremenom 0:47:05.

Inače, sudionici Akvatlona startali su utrku u Uvali Lapad. Najprije su jedan kilometar plivali u dva kruga, a zatim su trčali pet kilometara također u dva kruga.

Pročitajte još

ITF TURNIR Lucija Ćirić Bagarić nastavlja pobjednički niz

Dulist

Prijavite se na ‘Lapad Run’ i poduprite hrabre žene!

Dulist

Kržić, Žuvela i Tomasović produljili vjernost Jugu

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija