Politika

‘MOJ MANDAT JE ZAVRŠEN’ Tko će naslijediti Bačića na čelu županijske organizacije HDZ-a?

U rujnu će se održati unutarstranački izbor HDZ-a, ne samo u našoj županiji, već i u cijeloj Hrvatskoj. Riječ je o izborima za predsjednike temeljnih organizacija, općinskih i županijskih te svih tijela. Predsjednik županijske organizacije HDZ-a Branko Bačić najavio je kako će se u prvoj polovici srpnja, održati tematska sjednica županijskog odbora na kojoj će se sagledati stanje u svakoj jedinici lokalne samouprave.

Bačić je također rekao da se neće ponovno kandidirati za čelno mjesto županijske organizacije HDZ-a.
-To sam najavio već prošle godine. Moj mandat je završen – rekao je Bačić te nije htio potvrditi hoće li na to mjesto doći netko iz gradske organizacije HDZ-a.
-Moramo sjesti zajedno. Županija ima sjajne kandidate za to mjesto. Članovi će odlučiti o budućem predsjedniku županijske organizacije – dodao je.

Pročitajte još

Nikša Vukas: ‘Ovo je politički okršaj s ljudima koji ti smetaju’

Dulist

UKLJUČENI I FRIZERSKI SALONI Najam gradskih poslovnih prostora i javnih površina umanjen za 50 posto

Dulist

BURNA RASPRAVA O SMANJENJU NAKNADA Vićan Selmaniju: Možete mi reći da sam debeo i ružan, ali ne i da sam socijalno neosjetljiv

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija