Sport

Mlađi juniori Juga večeras otvaraju Prvenstvo Hrvatske utakmicom protiv Mladosti

Mlađi juniori Juga večeras otvaraju Prvenstvo Hrvatske utakmicom protiv Mladosti

Split će od ovog četvrtka do nedjelje biti domaćin finalnog turnira Prvenstva Hrvatske za mlađe juniore. Osam najboljih momčadi podijeljeni su u dvije skupine u kojima će nakon tri odigrana kola po dvoje najboljih u borbu za medalje, a ostali u borbu za plasman od petog do osmog mjesta.

U skupini ‘A’ igraju Jug Adriatic osiguranje, HAVK Mladost, POŠK 1937 i Jadran dok su u skupini ‘B’ Mornar, Primorje, Zadar 1952 i Solaris.

Jugaši turnir otvaraju večeras u 18.40 protiv HAVK Mladosti, u drugom kolu sutra ujutro u 10 sati igrat će protiv Jadrana dok će u posljednjem kolu natjecanja po skupinama u večernjem terminu u 18,40 igrati protiv POŠK-a.

Prije odlaska na finalni turnir mlađi juniori su ‘odradili’ i utakmicu dodatnih kvalifikacija protiv Galeba u Makarskoj. Bili su uvjerljivi i rezultatom 18:6 svladali domaćina.

Protiv Galeba nastupili su: Nikola Balić, Nikola Bjelopera 1, Luka Čurlin 3, Ivano Vlahović 3, Luka Petković, Petar Kulaš 1, Božo Brajović 1, Maro Šušić 3, Vlaho Šabadin 1, Stjepan Brajović 1, Ante Jerković, Ivor Miljan Popović 4, Luka Ljepava, Ivan Zeko.

Izvor: VK Jug AO

Pročitajte još

STIŽE ALKAR Večeras navijamo za Košarkaše Dubrovnika!

Dulist

POSLJEDNJA PRILIKA ZA PRIJAVU Pridružite se utrci 5K, trčite ili navijajte za Marka!

Dulist

NAKON 24 GODINE Hrvatska malonogometna reprezentacija izborila Svjetsko prvenstvo!

Dulist