Sport

Mlađi juniori Juga na turniru u Zagrebu

Mlađi juniori Juga na turniru u Zagrebu

Mlađi juniori Vaterpolskog kluba Jug Croatia osiguranje nastupit će na međunarodnom turniru, koji se od danas održava u Zagrebu na bazenu u Utrinama.

Uz našeg Juga na turniru će još nastupiti sedam klubova, a to su redom Primorac (Kotor, Crna Gora), Budva (Crna Gora), Partizan (Beograd, Srbija), Mornar Brodospas (Split), Medveščak (Zagreb), Pro Recco (Recco, Italija) te reprezentacija Slovenije. 

Turnir započinje danas, 26. siječnja, a osam momčadi je podjeljeno u dvije skupine. U skupini A gdje je Jug CO još su Partizan, Primorac i reprezentacija Slovenije, a u B skupini splitski Mornar BS, Budva, Medveščak i Pro Recco. Jugaši prvo kolo igraju protiv Primorca od 19.10 sati. 

U Zagrebu će za Jug CO nastupiti Darko Batina, Teo Dadić, Ivan Car, Marko Buconić (kapetan), Maro Gigović, Mihael Crnčević, Pasko Šturica. Nikola Pavličević, Vlaho Ljubić, Vlaho Krkić, Loren Fatović, Toni Rozić i Vinko Fabris. Vrijedi istaknuti da će Jug na ovom turniru nastupiti dosta oslabljen, pa su zbog bolesti i ozljeda u Dubrovniku ostali vratar Mladen Miloslavić i bek Ivan Šteta, a Marko Buconić je ipak otputovao, ali pod virozom. 

Pročitajte još

Jugaši u finalu Prvenstva Hrvatske!

Dulist

OSMI DU MOTION Za vikend je grad u pokretu, stižu trkači iz 50 zemalja svijeta

Dulist

‘Pituri’ nastupaju u završnici Kupa Hrvatske

Dulist