Zanimljivosti

Mladi Dubrovačke biskupije krenuli za Sisak

Jedanaest autobusa mladih krenulo je tijekom noći iz Dubrovačke biskupije na Susret hrvatske katoličke mladeži u Sisak.

Želju za sudjelovanjem na susretu mladi su pokazali i redovitim dolaženjem na pripreme i sudjelovanjem u posebnim  katehezama po svojim župama. Uz voditelje među mladima su i sudionici ovogodišnje škole za animatore koji su se odmah aktivno uključili u sva događanja vezana uz pripreme za odlazak u Sisak.

Mladi iz Dubrovnika bit će smješteni po različitim župama i dekanatima u Sisačkoj biskupiji, a dubrovački biskup msgr. Mate Uzinić u nedjelju 6. svibnja će slaviti euharistiju sa sudionicima susreta na Gradskom stadionu u Petrinji.

Nedavno održani Biskupijski susret mladih u Kuni bio je svojevrsna generalna proba za nacionalni Susret u Sisku. Na njemu je sudjelovalo nekoliko stotina mladih sa svojim župnicima koji su u kreativnim radionicama razmišljali na temu ovogodišnjeg Biskupijskog susreta mladih koji se održao pod geslom „ Ja sam trs, a vi loze“ (Iv 15, 5).

Pročitajte još

Na Kandeloru uživajte u slasticama od ljute naranče i učinite dobro djelo

Dulist

Sajam u Lazaretima: od kovanih i drvenih predmeta do pršuta, sireva, igračaka…

Dulist

[FOTOGALERIJA] Procvjetao mjenduo u Župi dubrovačkoj!

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija