Grad

MJESNI ODBOR KOLOČEP Postavit će se ponton za pristajanje broda ‘Postira’

Mjesni odbor Koločep reagirao je na priopćenje mještana ovog elafitskog otoka, koji su naveli kako je moguće da se Željko Dadić dogovorio s predstavnicima mjesnog odbora vezano za sporni prijedlog da Donje Čelo na Kalamoti s gradom bude povezano samo brodom ‘Europa’ tri puta dnevno. Takve insinuacije MO Koločep odbacuje.
-Sa Županijskom lučkom upravom Mjesni odbor Koločep nije se dogovorio o voznom redu već je u mail komunikaciji u kojoj se od MO tražilo da dostave vozni red za liniju koja bi išla tri puta dnevno odgovoreno kako je nemoguće dati prijedlog koji bi po predloženim uvjetima zadovoljio većinu potreba stanovnika Kalamote te da je jedino kvalitetno rješenje omogućavanje alternativnog pristana za brod Postira. Stoga je u naknadnom razgovoru s ravnateljem Županijske lučke uprave Željkom Dadićem dogovoreno kako će brod Postira narednih mjesec dana koristiti dio rive na kojem neće započeti radovi rekonstrukcije, dok će unutar navedenih mjesec dana Županijska lučka uprava postaviti ponton, a što će omogućiti nesmetano pristajanje broda Postira na redovnoj liniji – navode iz Mjesnog odbora ovog otoka. Isto tako naglašavaju kako su na raspolaganju svim stanovnicima otoka, a podaci o službenom mailu MO, telefonu, mobitelu tajnika i predsjednika su javni i dostupni.

Pročitajte još

PO MJERI GRAĐANA Tjedni pregled gradskih projekata

Dulist

TURISTIČKI PROMET U DUBROVNIKU Ostvarene sjajne brojke u prvih pet mjeseci

Dulist

NOVI REKORD U svibnju izjednačena prodaja Dubrovnik Pass-a s brojem stanovnika!

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija