Grad

Iz Vodovoda objasnili zašto je jutros u Pilama bila zamućena voda

Ovog nam se četvrtka čitateljica iz Pila (čiji su podaci poznati redakciji) obratila obzirom da ju je zabrinula izrazito zamućena voda iz pipe. Za odgovor smo se obratili tvrtki Vodovod.

Ističu kako je zbog potrebne zamjene dotrajalog priključnog cjevovoda u dijelu Ulice branitelja Dubrovnika prekinuta opskrba pitkom vodom. Upravo su ti radovi, kažu, uzrok pojave zamućenja koje je vidljivo na fotografiji koju nam je poslala čitateljica, a koju smo Vodovodu i proslijedili.

-U pitanju je kratkotrajna pojava koja će nestati protokom vode iz cijevi, a kako bi taj proces što kraće trajao, po završetku ovih radova djelatnici Vodovoda izvršit će ispiranje cjevovoda na javnoj mreži – naglašavaju iz Vodovoda.

Također navode kako je obavijest o prestanku obsrkbe vodom jučer najavljena putem medija, kao i na internet i Facebook stranici Vodovoda.

Foto: Čitateljica

Pročitajte još

Grad sufinancira nabavu udžbenika srednjoškolcima

Dulist

ŠTO KAŽU DUBROVČANI? ‘Neradne nedjelje ugrozit će nam egzistenciju, ne možemo si priuštiti dan bez posla!’

Iva Dedo

FRANKOVIĆ PRIMIO KATARSKOG ŠEIKA Al-Thani u Dubrovniku istražuje investicijske potencijale hotelijerstva

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija