Aktualno

Ministarstvo nagradilo najbolje maturante, među njima i ‘klasičar’ Karlo Bulić

Ministarstvo znanosti i obrazovanja nagradilo je 35 učenika koji su najbolje riješili državnu maturu, a među njima je i Dubrovčanin Karlo Bulić iz Biskupijske klasične gimnazije Ruđera Boškovića koji je dobio odličnu ocjenu iz sva tri obvezna premeta. Naglasimo da je u ovotjednom izdanju DuList razgovarao s Karlom, ali i s drugo dvoje izvrsnih klasičara Viktorom Bakija-Zima i Nikoletom Benić koji su također dobili petice iz sva tri obvezna predmeta, dok je Bakija-Zima dobio i četvrtu peticu iz fizike.

Inače, novčanim iznosom od 2.500 kuna Ministarstvo znanosti i obrazovanja (MZO) nagradilo je i druge maturante koji su ostvarili izniman uspjeh na državnoj maturi u školskoj godini 2019./2020. Ukupno je nagrađen 21 učenik koji je ostvario najbolji rezultat na obveznim predmetima državne mature te 14 učenika strukovnih škola koji su barem jedan ispit riješili 100 posto. Ukupno je, dakle, nagradu MZO-a ove godine dobilo 35 maturanata, piše Srednja.hr.

Pročitajte još

NAKON PISANJA DULISTA Bumbete u Solitudu konačno u sustavu javne rasvjete

Dulist

Uporabna za dom umirovljenika u Gružu do lipnja, javna nabava za ‘bivši Čačićev’ do jeseni!

Dulist

FOTO Rak debelog crijeva najviše prijeti starijima od 50 godina, no obolijevaju i mlade osobe

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija