Crna kronika

Ministar Banožić sudjelovao u prometnoj nesreći, jedna osoba smrtno stradala

Ministar Banozic izjava 4

Vozač kombija poginuo je u subotu ujutro u teškoj prometnoj nesreći u Vinkovcima u kojoj je s osobnim automobilom sudjelovao i ministar obrane Mario Banožić te je tom prigodom ozlijeđen, izvijestilo je Ministarstvo obrane.

Nesreća se dogodila na državnoj cesti DC-55 na izlazu iz Vinkovaca prema Županji, a vozač kombi vozila u prometnoj nesreći je smrtno stradao.

-Ministar obrane Mario Banožić ima teške tjelesne ozljede, a po prvim procjenama liječnika izvan je životne opasnosti. Liječnička pomoć pružila mu se u Općoj županijskoj bolnici Vinkovci te će biti sada prebačen u KBC Osijek – poručio je glasnogovornik Vlade Marko Milić povodom teške prometne nesreće koja se dogodila jutros kod Vinkovaca.

Prema neslužbenim informacija koje doznaje Jutarnji list, ministar Banožić ima kontuzije u predjelu glave, ozljede prsnog koša i prijelom noge. Na trenutke je kontaktibilan, a na trenutke nije. U automobilu je bio sam. Prema preliminarnim i neslužbenim podacima, kod Banožića nije utvrđena alkohola, a navodno je bio na putu u lov.

Banner 300x250 DU 1

Prometna nesreća dogodila se na izlazu iz Vinkovaca, a uz ministra Banožića koji je bio u osobnom automobilu u nesreći je sudjelovao i vozač kombi vozila, koji je smrtno stradao.

– Mogu potvrditi, kako su Ministarstvo obrane i Ministarstvo unutarnjih poslova i priopćili, da je ministar obrane Mario Banožić jutros sudjelovao u prometnoj nesreći kod Vinkovaca, u kojoj je smrtno stradala jedna osoba. Ministar ima teške tjelesne ozljede, po prvim procjenama liječnika izvan je životne opasnosti. Liječnička pomoć pružila mu se u Općoj županijskoj bolnici Vinkovci te će biti sada prebačen u KBC Osijek. U tijeku je očevid kojim rukovodi zamjenica Županijskog državnog odvjetništva u Vukovaru – poručio je glasnogovornik Vlade.

U tijeku je očevid kojim rukovodi zamjenica Županijskog državnog odvjetništva u Vukovaru. Iz vinkovačke policije potvrdili su da je došlo do nesreće, no više informacija dat će tek nakon očevida, prenosi Jutarnji. 

Pročitajte još

PROMETNA NESREĆA NA BATAHOVINI Dvije osobe ozlijeđene

Dulist

DOBIO 15 GODINA ZATVORA Trener iz Rusije seksualno zlostavljao 14 tinejdžera u nekoliko hrvatskih klubova

Dulist

DORH traži strožu kaznu za Klevisu Ymeri jer je skrivila smrt dvije mlade osobe

Dulist