Aktualno

Milo Hrnić: Gospođa Wiki Leaks

Ususret sjednici Gradskog vijeća na kojoj će se odlučivati o ovogodišnjim nagradama Grada Dubrovnika, u našem videu doznajte kako je Kathleen Wilkes postala "gospođa Wiki Leaks".

Naime, u ovotjednom izdanju tjednika duList objavili smo napis o pet počasnih građana Dubrovnika. Usput smo odlučili proispitati znanje i sjećanje naših gradskih vijećnika, pa je tako na red došao i nezavisni gradski vijećnik Milo Hrnić.

Pri prvom pokušaju poziva, gosparu Milu smo objasnili kako od njega tražimo da nabroji pet počasnih građana Dubrovnika. Gospar Hrnić se ispričao te kazao kako je prehlađen, kako upravo pije čaj i kreće na jedan sprovod.

Naravno, imali smo razumijevanja i nismo inzistirali.

Međutim, nakon desetak minuta gospar Hrnić je zazvao nas i, nakon što smo ponovili pitanje, spremno se uhvatio nabrajanja. Odlično je počeo, sjetivši se bivšeg predsjednika Stjepana Mesića, ali onda su nastali problemi.

Kako je počasna građanka Kathleen Wilkes postala Wiki Leaks poslušajte u našem video prilogu!

 

http://youtu.be/TgNdCBIedzc

Pročitajte još

EURO 2021. Cebalo: Pojačan je nadzor kafića. Kontrolu uz redare vrši policija i državni inspektorat

Dulist

Iz DHMZ-a upozorili na grmljavinsko nevrijeme

Dulist

[RAZGOVOR] Andrija Seifried: Život ide dalje, ali dužni smo se prisjećati

Iva Dedo

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija