Kultura

Miho Baće bit će direktor TUP-a: ‘Zanos je ogroman, sretan sam i počašćen!’

Da, sretan sam i počašćen! Želim da TUP bude središte, izvorište novog kulturnog zamaha prije svega mladih ljudi u Dubrovniku, a onda općenito kulturne scene našeg grada – rekao nam je u telefonskom razgovoru Miho Baće, donedavno pročelnik županijskog Upravnog odjela za zaštitu okoliša i komunalne poslove, a od početka 2023. direktor TUP-a.

Baće je u srijedu potpisao sporazumni otkaz sa Županijom, a vodit će ovaj kompleks budućeg kulturnog gradskog središta gdje bi se trebao organizirati filmski i glazbeni studio, koncertna dvorana…

– TUP bi trebao biti mjesto gdje bi se kreativci trebali izraziti, a time odraziti na druge segmente kulture – istaknuo je Baće te dodao i to kako je ‘zanos ogroman’.

– Počinje nova priča. TUP mora biti ideja, ne trgovačko društvo! Osjećam ushit – zaključio je uskoro novi direktor TUP-a, Miho Baće, odnedavno doktor trgovačkog prava i prava trgovačkih društava, u DuListu rado viđen gost i na stranicama Kulture. Baće je ovoga ljeta otvorio i prvu samostalnu izložbu.

Pročitajte još

U srijedu se predstavlja program 74. Dubrovačkih ljetnih igara

Dulist

[FOTOGALERIJA] Bogati program za osamnaestu Noć muzeja u Umjetničkoj galeriji Dubrovnik

Dulist

Od tombole do predavanja – kako je protekla konavoska Noć muzeja?

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija