Aktualno

Meri Matešić zamijenila Bulića!

Meri Matešić zamijenila Bulića!

Nova direktorica Hrvatske turističke zajednice je Meri Matešić. Na poziciji je zamijenila, po odluci Turističkog vijeća HTZ-a, Nika Bulića koji je na tom mjestu bio 12 godina.

Meri Matešić, koja je donedavno je vodila ured HTZ-a u Londonu, izabrana je između 14 kandidata.

Nakon tri mandata na čelu HTZ-a, Bulić je javno priznao kako želi zadržati fotelju šefa Glavnog ureda još četiri godine.

Meri Matešić rođena je 1974. u Zadru, gdje je završila gimnaziju te Studij kulture i turizma na Filozofskom fakultetu i stekla zvanje diplomirani turistički komunikolog. Radno iskustvo u turizmu je stjecala od 2001.-2002. u Turističkoj agenciji Interalfa, Zadar i na recepciji hotela Puntamika, a od 2003. do kraja 2007. godine na rukovodećim poslovima kao pomoćnik voditelja prodaje i rezervacija, rukovoditelj prodaje i rezervacija i kao direktor prodaje i marketinga u Falkensteiner Hotelima Borik u Zadru. Od siječnja 2008. godine direktorica je Predstavništva Hrvatske turističke zajednice za Veliku Britaniju.

Novoizabrana direktorica Meri Matešić na dužnost stupa 1. studenoga ove godine i pred njom je provedba novog Programa rada Hrvatske turističke zajednice za pripremu i realizaciju nadolazeće sezone, izrađena u skladu s Operativnim marketing planom hrvatskog turizma za 2013. godinu.

 
 

Pročitajte još

JAVNO OTVARANJE PONUDA Pristiglo 289 ponuda za dodjelu dozvola na pomorskom dobru

Dulist

OD ČETVRTKA NA KIOSCIMA Čeka vas novi broj DuLista!

Dulist

ZABRINJAVAJUĆE Kod tinejdžera koji puše e-cigarete pronađeni toksični metali u urinu

Dulist