Grad

Memed: Ministarstvo nas opstruira, a 70 familija od toga živi

Božidar Memed

Na dnevnom redu je bio i Prijedlog rješenja o imenovanju gradonačelnika Andra Vlahušića za člana Upravnog vijeća Lučke uprave Dubrovnik. Za riječ se javio i SDP-ov Božidar Memed.
– Luki Dubrovnik sljedeće godine ističe koncesija, a svim ostalim lukama produžena je koncesija osim nama. Drago mi je da će gradonačelnik biti imenovan u Upravno vijeće, ali moram kazati u kakvom je stanju Luka Dubrovnik. Ministarstvo je u nekoliko navrata odbilo naše planove i očigledno je da nas opstruiraju. 70 familija od toga živi i neodgovorno je da nam se oduzmu neke djelatnosti kako bi se dalo nekome drugome. Pod izlikom pronalaska investitora oduzet će nam se djelatnosti, a ne da nam se da investiramo i budemo najbolja gradska firma – rekao je ravnatelj Luke Dubrovnik i gradski vijećnik SDP-a Božo Memed.
– Luka i lučka uprava je svugdje u svijetu sastavni dio jednog Grada. Mi dok nemamo utjecaj u Luci i u Portu imat ćemo slabog gradonačelnika bez utjecaja. Dok postoji svijest da je to eksteritorijalni dio Dubrovnika to neće biti dobro – rekao je Vlahušić te dodao kako će nastojati da se luka otvori za građane kad nema brodova.

Pročitajte još

KINEMATOGRAFI DUBROVNIK Pred nama je zanimljiv i ispunjen tjedan

Dulist

Ibrica Jusić, Boris Njavro, Stana Šćepec o veličini, prijateljstvu, suradnji, ljubavi…

Dulist

DO IZGRADNJE NA ŽARKOVICI Centar za pružanje usluga u zajednici privremeno u prostorima bazena

Dulist