Zanimljivosti

MEĐU 516 U HRVATSKOJ Ovo su najbolji nastavnici u županiji

MEĐU 516 U HRVATSKOJ Ovo su najbolji nastavnici u županiji

Oni su najbolji u obrazovnom sustavu jer svojom stručnošću, metodama i uzornim radom unapređuju nastavni proces poučavanja i odgojno-obrazovni sustav u cjelini. Riječ je o 516 nastavnika, odgojitelja, učitelja i stručnih suradnika koji će krajem travnja biti promovirani u zvanje mentora i savjetnika, a njihova imena objavila je Agencija za odgoj i obrazovanje.

Među 516 odabranih, našlo se i nekoliko nastavnika iz Dubrovnika. Na ovom su popisu tako učiteljice razredne nastave OŠ Lapad Andrijana Iveković i Gordana Rokolj, nastavnica španjolskog jezika u Turističkoj i ugostiteljskoj školi Dubrovnik Barbara Di Ceglie, nastavnica klavira u Umjetničkoj školi Luke Sorkočevića Sunčica Grego, nastavnik fizike u Medicinskoj školi Dubrovnik Bojan Lalović, nastavnica njemačkog jezika u Turističkoj i ugostiteljskoj školi Dubrovnik Nike Ljubimir. Na popisu su i nastavnici iz drugih dijelova županije poput Metkovića, Blata, Korčule, Ploča.

Svečana promocija odgojitelja, učitelja, nastavnika i stručnih suradnika u zvanje mentora i savjetnika koje stječu najbolji u obrazovnom sustavu, održat će se 26. travnja 2019. godine u Nacionalnoj i sveučilišnoj knjižnici u Zagrebu. Svečana promocija održat će se u dva dijela, u 11 i 13 sati, priopćili su iz Agencije za odgoj i obrazovanje, donosi Srednja.hr.

Detaljan popis svih nastavnika možete provjeriti ovdje.

 

Pročitajte još

NOVI TREND? U jednoj državi mlađima od 14 godina zabranjen pristup društvenim mrežama

Dulist

SRIJEDA Pričaonica i radionica uskrsnih ukrasa za najmlađe

Dulist

U SAMOSTANU U PRIDVORJU Preduskrsne radionice za djecu

Dulist