Grad

Maturantice Turističke i ugostiteljske škole Dubrovnik Mara Bezek i Laura Kursar donose nagrade s natjecanja Match Race!

TUS Match Race naslovna

Na održanom natjecanju Match Race koje se održalo u Splitu u sklopu Enter konferencije maturantice Turističke i ugostiteljske škole Dubrovnik Regionalnog centra kompetentnosti Dubrovnik Mara Bezek i Laura Kursar pod vodstvom mentorica Branke Gunjine i Sandre Bender osvojile su zavidne rezultate.

Na natjecanju sudjelovalo je 12 učenika (po 2 učenika iz svakog Regionalnog centra kompetentnosti) koji su nasumičnim izvlačenjem podijeljeni u parove.
Mara i Laura u paru s učenicima iz Regionalnog centra kompetentnosti Opatija i Regionalnog centra kompetentnosti Pula izradile su i prezentirale video priču (Microsoft Sway) na temu “Kulturno-povijesna baština u Splitsko-dalmatinskoj županiji u funkciji održivog turizma”.

Čestitamo našim učenicama Mari Bezek koja je osvojila drugo mjesto i Lauri Kursar na osvojenom četvrtom mjestu u disciplini „Sustainable Tourism”.

Na natjecanju Match Race sudjelovali su i učenici Srednje škole Petra Šegedina iz Korčule, partnerske škole Regionalnog centra kompetentnosti Dubrovnik.

Čestitamo učeniku Vitu Farcu na osvojenom drugom mjestu u kategoriji Kuharstvo – priprema jela od brancina i njegovoj mentorici Rini Poši.

Turistička i ugostiteljska škola Dubrovnik

Pročitajte još

Grmljavinsko nevrijeme ipak će nas zaobići?!

Dulist

ČEP U PROMETU: Spojili se Župa i grad

Dulist

Ostvareno 2 milijuna noćenja, 11 dana ranije nego lani

Dulist