Grad

Maturantice Turističke i ugostiteljske škole Dubrovnik Mara Bezek i Laura Kursar donose nagrade s natjecanja Match Race!

Na održanom natjecanju Match Race koje se održalo u Splitu u sklopu Enter konferencije maturantice Turističke i ugostiteljske škole Dubrovnik Regionalnog centra kompetentnosti Dubrovnik Mara Bezek i Laura Kursar pod vodstvom mentorica Branke Gunjine i Sandre Bender osvojile su zavidne rezultate.

Na natjecanju sudjelovalo je 12 učenika (po 2 učenika iz svakog Regionalnog centra kompetentnosti) koji su nasumičnim izvlačenjem podijeljeni u parove.
Mara i Laura u paru s učenicima iz Regionalnog centra kompetentnosti Opatija i Regionalnog centra kompetentnosti Pula izradile su i prezentirale video priču (Microsoft Sway) na temu “Kulturno-povijesna baština u Splitsko-dalmatinskoj županiji u funkciji održivog turizma”.

Čestitamo našim učenicama Mari Bezek koja je osvojila drugo mjesto i Lauri Kursar na osvojenom četvrtom mjestu u disciplini „Sustainable Tourism”.

Na natjecanju Match Race sudjelovali su i učenici Srednje škole Petra Šegedina iz Korčule, partnerske škole Regionalnog centra kompetentnosti Dubrovnik.

Čestitamo učeniku Vitu Farcu na osvojenom drugom mjestu u kategoriji Kuharstvo – priprema jela od brancina i njegovoj mentorici Rini Poši.

Turistička i ugostiteljska škola Dubrovnik

Pročitajte još

OBILAZAK GRADILIŠTA AGLOMERACIJE ‘Ovo je povijesno ulaganje u vodoopskrbni i kanalizacijski sustav grada’

Dulist

Dođite na Stradun, zaigrajte tombolu, učinite dobro djelo i zabavite se!

Dulist

DR. MARIO ČURLIN I DR. ORSAT JOHN Liječnički dvojac za pohvalu! Sami kupili svoju ordinaciju

Maria Prkut

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija