Zanimljivosti

Mato Rimac najbolji ribar ARŠK Orhan

Mato Rimac pobjednik je Prvenstva u ribanju s barke sa štapom koje se u organizaciji kluba ARŠK Orhan održalo tijekom vikenda u akvatoriju ponta Danče – Lokrum.

 
Na prvenstvu je sudjelovalo petnaest članova kluba, a drugo mjesto je osvojio Ilija Rimac, a treći je bio Enis Kajmović.
 
Prvenstvo ARŠK Orhan ujedno je bilo i izborno natjecanje uoči županijskog prvenstva, koje će se održati početkom lipnja na Korčuli, na kojem pravo nastupa imaju trojica prvoplasiranih iz svakog kluba.

Inače, ribalo se 4 sata od 8 do 12, a mjerenje je izvršeno u prostorijama kluba ispod Lovrijenca. Najveći ulov je također imao Mato Rimac od 233 boda, a to je bila mačka koja je kasnije vraćena u more.

Nakon mjerenja i podjele medalja koje je uručio predsjednik kluba Orhan Ivo Marčinko ribari su se nastavili družiti uz pjesmu i iće do kasnih popodnevnih sati.
 
Rezultati:
Prvak je MATO RIMAC sa 2110 bodova
drugo mjesto ILIJA RIMAC sa 1030 bodova
treće mjesto ENIS KAJMOVIĆ sa 775 bodova
četvrto mjesto BRANIMIR DOVRANIĆ sa 293 boda
peto mjesto DAVOR MLADOŠIĆ sa 208 bodova…
 

Pročitajte još

SLAVNA PROŠLOST REPUBLIKE Na današnji dan Dubrovčani odlučili: Ukida se ropstvo!

Dulist

Na WhatsAppu odsad možete slati poruke samima sebi

Dulist

USUSRET FESTI Ne propustite slatke i slane radionice u DEŠI

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija