Aktualno

MATO FRANKOVIĆ Adio ti, don Stipe i neka ti je laka hrvatska gruda koju si toliko poštovao i volio!

Dubrovački gradonačelnik Mato Frankoivć oprostio se od don Stipe Kordića, umirovljenog svećenika Dubrovačke biskupije i dugogodišnjeg župnika Župe Presvetog Spasitelja Mokošica.
-Jučer nas je napustio don Stipe Kordić, dugogodišnji župnik Župe Presvetog Spasitelja Mokošica. Zaljubljenik u motore, nogomet, društvo i veliki domoljub – tako ću pamtiti našeg dobrog don Stipu. Korona je uzela još jedan život. Ne tako davno čuli smo se povodom izdavanja njegove knjige “U službi Crkvi i Domovini” i u istinu je takav bio don Stipe, u potpunosti predan Crkvi i Domovini. Ostat će mi u sjećanju njegove neponovljive propovijedi u Mokošici kao i njegove dosjetke. Uvijek je naš don Stipe znao pronaći pravu riječ u pravom trenutku. Adio ti, don Stipe i neka ti je laka hrvatska gruda koju si toliko poštovao i volio! – poručio je gradonačelnik.

 

Pročitajte još

MOLBA DUNDA IVA Ako ovo pročita gospar koji mi je donio takujin, neka mi se javi!

Dulist

OBAVIJEST IZ ELEKTROJUGA Radovi u Sustjepanu odgođeni za sutra

Dulist

BRAVO MAJA I MIRKO, BRAVO SVI! Kupljen je još jedan prijeko potreban uređaj za bolnicu

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija