Aktualno

Martinović: Nemam pojma i tužit ću vas!

Ja nemam pojma o tome i tužit ću vas zbog objave tog teksta – zaprijetio nam je jutros Kristo Martinović, stanovnik Bosanke koji je jučer održao konferenciju za medije povodom rasprave o UPU Srđa na današnjoj sjednici Gradskog vijeća.

Njemu je, naime, blago rečeno zasmetalo priopćenje koje smo na našem portalu objavili sinoć oko 22.20 sati, a koje potpisuje 'Udruga Bosanka'. Martinović se našao uvrijeđenim što smo objavili dopis, kojeg on nije potpisao, i kako navodi nema veze s Udrugom, pa je našao za shodno prijetiti medijima. Nije mu recimo palo na pamet provjeriti tko je sa službenog e-maila poslao dopis novinarima koji nije bio baš po njegovom gustu.

Podsjetimo, u priopćenju je Martinović osobno prozvan zbog iznošenja nepotpunih informacija i osobnih stavova, što 'može stvoriti pogrešan dojam o stavovima Udruge Bosanka prema projektu golfa na Srđu'.
Martinović pak tvrdi kako upravo on jedini ima ovlasti zastupati Udrugu Bosanka u javnosti, samim tim i držati konferencije za medije i slati priopćenja.

Inače, Martinović je jučer na konferenciji za medije prosvjedovao što mu u konačnom prijedlogu UPU-a ŠRC-a s golf igralištem zemljište od 105 tisuća četvornih metara nije dozvoljena gradnja. Smatra kako se u UPU ide na ruku investitorima, a na štetu domaćem stanovništvu.

Naravno, sporni tekst smo uklonili 'iz predostrožnosti', ne želeći ulaziti u međusobne odnose u Udruzi Bosanka. Ipak se na kraju trebamo zapitati na koji način bi novinari trebali provjeravati pozadinu raznih priopćenja koji sa službenih e-mailova dolaze na našu adresu.

Pročitajte još

PO MJERI GRAĐANA Tjedni pregled gradskih projekata

Dulist

Bivši ministar Goran Marić doživio srčani udar, ugrađena su mu četiri stenta

Dulist

REDOVNA SKUPŠTINA DPDS-a ‘Vlada optimizam. Dnevno se proda oko 2 i pol tisuće ulaznica za zidine’

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija