Politika

Maro Kristić izabran za koordinatora MOST-a u Dubrovniku

Osnivačka i izborna skupština Gradske koordinacije političke stranke Most za Grad Dubrovnik održana je protekle subote u Lapadu. Nakon provedenih tajnih i demokratskih izbora između više kandidata, provedenih u skladu s protuepidemijskim mjerama koje su na snazi, Izborno povjerenstvo je utvrdilo i proglasilo da je za koordinatora Gradske koordinacije političke stranke Most za Grad Dubrovnik izabran Maro Kristić, a za članove Gradskog koordinacijskog tima da su izabrani: Antun Pavlović i Julija Zupčić.

Osnivačkoj i izbornoj skupštini Gradske koordinacije Mosta Grada Dubrovnika ispred središnjice političke stranke Most bili su kao gosti nazočni Božo Petrov, predsjednik Mosta, Ante Kujundžić, politički tajnik Mosta i Kristina Bakula, organizacijska tajnica Mosta.

Nakon proglašenja izbornih rezultata nazočnim članovima Gradske koordinacije Mosta Grada Dubrovnika obratili su se izabrani koordinator Gradske koordinacije Mosta Grada Dubrovnika Maro Kristić i izabrani članovi Gradskog koordinacijskog tima: Ante Pavlović i Julija Zubčić te su najavili kako očekuju da će se u idućih mjesec dana dovršiti, usvojiti i objaviti izborni program Mosta za Grad Dubrovnik te da bi u idućih desetak dana trebalo biti utvrđeno i objavljeno tko će biti Mostov kandidat za gradonačelnika Dubrovnika.

Nazočnim članovima Gradske koordinacije Mosta Grada Dubrovnika obratili su se i Božo Petrov, predsjednik Mosta, Ante Kujundžić, politički tajnik Mosta i Kristina Bakula, organizacijska tajnica Mosta, čestitali izabranim dužnosnicima Mosta za Grad Dubrovnik i poželjeli im, kao i svim drugim članovima Gradske koordinacije Mosta Grada Dubrovnika, uspjeh u daljnjem radu te su potom iznijeli svoja očekivanja od predstojećih izbora za dužnosnike i tijela lokalne i područne (regionalne) samouprave.

Time je okončana Osnivačka i izborna skupština Gradske koordinacije političke stranke Most za Grad Dubrovnik.

Pročitajte još

GRADSKO VIJEĆE Julijana Antić Brautović više neće biti na čelu Muzeja, tko će biti v.d. ravnatelja?

Dulist

Frankoviću novi mandat na čelu Gradskog odbora HDZ-a, Pezo preuzeo županijsku organizaciju stranke

Dulist

UNUTARSTRANAČKI IZBORI HDZ bira nova vodstva lokalnih organizacija

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija