Politika

Maro Kristić izabran za koordinatora MOST-a u Dubrovniku

Osnivačka i izborna skupština Gradske koordinacije političke stranke Most za Grad Dubrovnik održana je protekle subote u Lapadu. Nakon provedenih tajnih i demokratskih izbora između više kandidata, provedenih u skladu s protuepidemijskim mjerama koje su na snazi, Izborno povjerenstvo je utvrdilo i proglasilo da je za koordinatora Gradske koordinacije političke stranke Most za Grad Dubrovnik izabran Maro Kristić, a za članove Gradskog koordinacijskog tima da su izabrani: Antun Pavlović i Julija Zupčić.

Osnivačkoj i izbornoj skupštini Gradske koordinacije Mosta Grada Dubrovnika ispred središnjice političke stranke Most bili su kao gosti nazočni Božo Petrov, predsjednik Mosta, Ante Kujundžić, politički tajnik Mosta i Kristina Bakula, organizacijska tajnica Mosta.

Nakon proglašenja izbornih rezultata nazočnim članovima Gradske koordinacije Mosta Grada Dubrovnika obratili su se izabrani koordinator Gradske koordinacije Mosta Grada Dubrovnika Maro Kristić i izabrani članovi Gradskog koordinacijskog tima: Ante Pavlović i Julija Zubčić te su najavili kako očekuju da će se u idućih mjesec dana dovršiti, usvojiti i objaviti izborni program Mosta za Grad Dubrovnik te da bi u idućih desetak dana trebalo biti utvrđeno i objavljeno tko će biti Mostov kandidat za gradonačelnika Dubrovnika.

Nazočnim članovima Gradske koordinacije Mosta Grada Dubrovnika obratili su se i Božo Petrov, predsjednik Mosta, Ante Kujundžić, politički tajnik Mosta i Kristina Bakula, organizacijska tajnica Mosta, čestitali izabranim dužnosnicima Mosta za Grad Dubrovnik i poželjeli im, kao i svim drugim članovima Gradske koordinacije Mosta Grada Dubrovnika, uspjeh u daljnjem radu te su potom iznijeli svoja očekivanja od predstojećih izbora za dužnosnike i tijela lokalne i područne (regionalne) samouprave.

Time je okončana Osnivačka i izborna skupština Gradske koordinacije političke stranke Most za Grad Dubrovnik.

Pročitajte još

Antun Bašić kandidat ŽUPKE za načelnika Župe dubrovačke

Dulist

U četvrtak se stvaraju uvjeti za kreiranje liste prvenstva za dodjelu stanova mladim obiteljima

Dulist

RAZGOVOR S ANDROM VLAHUŠIĆEM ‘Svi čekaju da Covid nestane kao magla. Grad se nije najbolje snašao, a pred nama su 4 godine krize’

Andrea Falkoni Račić

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija