Sport

Marinović zabio dvaput protiv Šveđana

Marinović zabio dvaput protiv Šveđana

Dubrovčanin Dario Marinović odigrao je još jednu sjajnu utakmicu za hrvatsku futsal reprezentaciju pod vodstvom Konavljanina Mata Stankovića.

Hrvatski malonogometaši su, naime, u prvoj utakmici kvalifikacijske skupine 4 za Europsko prvenstvo u Belgiji 2014. godine pobjedili španjolskom gradu Aguilasu reprezentaciju Švedske s visokih 7:0 (4:0).

Marinović, koji ovu sezonu brani boje kuvajtskog kluba Al Yarmouka, zabio je za 'Male Vatrene' prvi i četvrti zgoditak, Jakov Grcić također je zabio dva, a po jedan su dodali Jelovčić, Grbeša i Babić.

Momčad izbornika Mata Stankovića u četvrtak igra utakmicu drugog kola protiv Makedonije, dok će u petak odigrati meč s domaćinom, europskim prvakom i braniteljem naslova. Makedonci su od Španjolaca izgubili s viskih 1:5.

Nastup na završnom turniru u Belgiji, koji će se održati od 28. siječnja do 8. veljače 2014. godine u Antwerpenu, izravno će izboriti pobjednici sedam kvalifikacijskih skupina, dok će drugoplasirane i najbolja trećeplasirana reprezentacija ići u dodatne kvalifikacije i dati još četiri sudionika futsal Eura.

Pročitajte još

U 17 SATI Košarkaši Dubrovnika dočekuju Splićane u Gospinu polju

Dulist

POBJEDA U GOSTIMA Square dobio Osijek, prošli u polufinale

Dulist

PRIDRUŽI SE DU MOTION TIMU Otvorene su prijave za volontiranje!

Dulist