Sport

Marin Jukić novi je trener Squarea!

Marin Jukić novi je trener Squarea!

Marin Jukić novi je trener Malonogometnog kluba Square.

U Dubrovnik je stigao nakon uspješnih sezona kao trener slovačkog prvoligaša Prievidza Copy Leadersa. Uoči odlaska u Slovačku bio je pomoćni trener MNK Olmissum s kojim je u sezoni 2019./2020., prvi put bio prvak, a potom sezonu poslije osvojio trostruku krunu (prvenstvo, kup i superkup). U trenerskoj karijeri uspješno je vodio B momčad, juniore i kadete kluba iz Omiša. Osim trenerskog posla, trenutačno je UEFA-in edukator u Centru za edukaciju trenera NS BIH. Nositelj je UEFA B licence i nogometne A licence.
-Želim se zahvaliti upravi kluba na ukazanom povjerenju, iznimna mi je čast i privilegija postati dijelom kolektiva MNK Square. Vaše povjerenje u moje sposobnosti i viziju za daljnji razvoj kluba jako me motivira i obvezuje da pružim najbolje od sebe. Uz podršku svih članova kluba, siguran sam da ćemo ostvariti sjajne rezultate i postići naše ciljeve. Vjerujem da ćemo stvoriti snažnu, ujedinjenu i motiviranu momčad koja će se isticati na terenu, ali i izvan njega – istaknuo je nakon potpisivanja ugovora trener Jukić.

Naglasio je kako će podrška navijača također biti iznimno važna.

-Prisustvo na utakmicama i podrška s tribina motivirat će nas da pružimo svoj maksimum na terenu i vjerujem da zajedno možemo ostvariti iznimne rezultate. Iako je klub u vrhu hrvatskog futsala, vjerujem da možemo napraviti još jedan iskorak u odnosu na prethodne sezone – zaključio je novi trener Squarea.

Izvor: Facebook/MNK Square

 

Pročitajte još

UTRKA HOLJEVKA Policajac Petar Volarević ponovno među najboljima!

Dulist

DALMATINSKA LIGA Jedanaest medalja za Badmintonski klub Dubrovnik

Dulist

PING-PONG LIGA Ovo su rezultati 16. kola Prvenstva Dubrovnika!

Dulist