DuList IN

Mama Jasna: ‘Aneli nije ovisnica, samo šmrkne malo na nos kao i svi’

Mama Jasna: 'Aneli nije ovisnica, samo šmrkne malo na nos kao i svi'

Jedna od glavnih tema srpske emisije Zadruga od početka je naša Dubrovkinja Aneli Ahmić. Pisalo se najviše o njenom burnom odnosu sa suprugom Asminom Durdžićem koji ju je ostavio zbog Stanije Dobrojević.

O Anelinoj prošlosti se puno priča, navode na portalu Srbija Danas, a sada je glavna tema to da navodno konzumira narkotike i da je bila ovisnica. I njena majka, mama Jasna progovorila je o ovoj temi, međutim, svojim objašnjenjem izazvala je dodatnu zbunjenost kod gledatelja.

– Ma nikad nije bila ovisnica, jedino je popila nekad tablete za spavanje i to ju je uništilo, ne može spavati. Kao i svaka današnja žena i svaki muškarac kad izađu, pa nešto valjda na taj nos šmrknu, ja se ne razumijem u ta sr*nja – rekla je Anelina majka, a korisnici mreža su njene riječi dočekali “na nož”, piše Srbija Danas.

“Znači ovo je hit! Zbog babe će mama ipak morati na informativni razgovor”, “Hahaha ono kad te majka ukanali”, “Eto priznaše”, “Ne konzumira Aneli ništa, samo malo šmrkne na nos, reče mama”, samo je dio komentara na društvenim mrežama.

Screenshot: Zadruga Official/YouTube

Pročitajte još

EKSKLUZIVNO ZA DULIST Ana Rucner će opet pozdraviti ljeto na Srđu, najavljuje najbolji koncert!

Maria Prkut

NAKON OBJAVE SNIMLJENE EMISIJE NA HTV-U MATIJA VUICA PORUČILA KOMENTATORIMA Samo pišite ljudi, ako vas to veseli, a moja tuga je moj štit!

Dulist

Pripremila Jannette Razum – čokoladni lava kolačići

Dulist