Sport

Malonogometaši Squarea pobjedom protiv Splićana otvorili novu sezonu

Malonogometaši Squarea pobjedom protiv Splićana otvorili novu sezonu

Malonogometaši Squarea pobjedom su otvorili novu sezonu 1. Hrvatske malonogometne lige. U Gospinom polju u nedjelju crveno plavi su pokazali hrabru igru i potpuno zasluženo svladali splitski AFC Universitas 3:1 (1:0).

Do prvog pogotka čekalo se do 6. minute kada je crnogorski reprezentativac Luka Vuletić iz poluvoleja silovitim udarcem pod gredu svladao Jukića za vodstvo svoje momčadi. U prvom razdoblju se mreže više nisu tresle, ali je bilo prilika s obje strane.

U nastavku, ponovno 6. minuta – sretna za Square!

Nakon što je prvo zatresao vratnicu, Antonio Konsuo se svega minutu poslije upisao u strijelce! Matirao je splitskog čuvara mreže s oko 6-7 metara za povećanje prednosti 2:0!

Gosti su četiri i pol minute prije kraja zaigrali s igračem vratarem, no iz prvog napada nisu bili uspješni. U 38. minuti izgledna šansa, no Primić je spreman, a odmah nakon obrane umalo postojae i strijelac, ali je goste od trećeg pogotka spasila (još jedna) vratnica baš kao i par sekundi poslije stativa..

U posljednoj minuti dva pogotka. Prvo je za 2:1 pogodio Ivor Šuljić, a potom u posljednjim sekundama i vratar Zoran Primić udarcem preko cijelog igrališta za konačnih 3:1.

U idućem kolu crveno plave očekuje gostovanje u Zagrebu kod Futsal Dinama.

Za Square su u prvoj utakmici nove sezone igrali Primić, Vuletić, Cvjetković, Duvančić, Nebergoj, Turuk, Džanković, Miladin, Klečak, Konsuo, Perić, Drobac, Šulić i Franković pod vodstvom trenera Hansa Matića i pomoćnika Mata Cvjetkovića.

Tekst: MNK Square

Pročitajte još

SVI U GOSPINO POLJE Dubrovačke odbojkašice igraju drugu utakmicu za ulazak u Superligu

Dulist

STIŽE ALKAR Večeras navijamo za Košarkaše Dubrovnika!

Dulist

POSLJEDNJA PRILIKA ZA PRIJAVU Pridružite se utrci 5K, trčite ili navijajte za Marka!

Dulist