Grad

Male Getaldiće čekaju nove sportske podloge u dvorani i na igralištu

blank

Obnovljeno unutarnje i vanjsko sportsko igralište dočekat će u ponedjeljak učenike Osnovne škole Marina Getaldića. Naime, u sklopu radova na obnovi, adaptaciji i uređenju novog objekta ove škole u povijesnoj jezgri, u Ulici Ilije Sarake, provedeno je uređenje i opremanje zgrade Centar.

Na oba igrališta, javljaju iz Grada Dubrovnika, postavljene su polipropilenske sportske podloge nove generacije koje se zbog svojih karakteristika često koriste upravo u školskim sportskim dvoranama. Ovakve, vodootporne, podloge ističu se kvalitetom materijala i jednostavnim sustavom spajanja što omogućuje da se pojedini dijelovi (ploče) mogu lako ukloniti s površine u slučaju oštećenja, čak i ako se nalaze u sredini sportskog terena.

Radove postavljanja je izvela tvrtka KL Sport International d.o.o. iz Karlovca. Investicija, koja je uz materijal, dopremanje i postavljanje podloga, uključivala i uklanjanje dotrajalog parketa iz unutarnje dvorane škole, stajala je 39 tisuća eura te je financirana sredstvima Grada Dubrovnika kao osnivača škole.

Nakon ulaska i OŠ Marina Getaldića u sustav jednosmjenske nastave, zgradu Centar pohađat će učenici od 4 do 8 razreda, dok će učenici prva tri razreda ići u novi objekt u Ulici Ilije Sarake.

Pročitajte još

ELEKTROJUG DUBROVNIK Tko je bez struje u četvrtak i petak?

Dulist

PRITUŽBE NA DIREKTORA DOMOUPRAVE Gradonačelnik: Žale se jer moraju doći na posao! Mislio sam da se netko šali!

Dulist

POTPISAN UGOVOR Za godinu dana cestom Tamarić rasteretit će se Ulica Bartola Kašića

Dulist