Grad

Male Getaldiće čekaju nove sportske podloge u dvorani i na igralištu

igraliste skola getaldic1

Obnovljeno unutarnje i vanjsko sportsko igralište dočekat će u ponedjeljak učenike Osnovne škole Marina Getaldića. Naime, u sklopu radova na obnovi, adaptaciji i uređenju novog objekta ove škole u povijesnoj jezgri, u Ulici Ilije Sarake, provedeno je uređenje i opremanje zgrade Centar.

Na oba igrališta, javljaju iz Grada Dubrovnika, postavljene su polipropilenske sportske podloge nove generacije koje se zbog svojih karakteristika često koriste upravo u školskim sportskim dvoranama. Ovakve, vodootporne, podloge ističu se kvalitetom materijala i jednostavnim sustavom spajanja što omogućuje da se pojedini dijelovi (ploče) mogu lako ukloniti s površine u slučaju oštećenja, čak i ako se nalaze u sredini sportskog terena.

Radove postavljanja je izvela tvrtka KL Sport International d.o.o. iz Karlovca. Investicija, koja je uz materijal, dopremanje i postavljanje podloga, uključivala i uklanjanje dotrajalog parketa iz unutarnje dvorane škole, stajala je 39 tisuća eura te je financirana sredstvima Grada Dubrovnika kao osnivača škole.

Nakon ulaska i OŠ Marina Getaldića u sustav jednosmjenske nastave, zgradu Centar pohađat će učenici od 4 do 8 razreda, dok će učenici prva tri razreda ići u novi objekt u Ulici Ilije Sarake.

Pročitajte još

Dubrovačke mjere priuštivog stanovanja predstavljene kao primjer djelovanja lokalnih vlasti gradova EU

Dulist

HVALI SE PROTUPRAVNOM ODLUKOM! Što stoji iza Raguževe ‘koferijade’?

Ivana Mijić Vulinović

GRAD POZIVA Ispunite anketu i doprinesite planiranju zelene urbane obnove!

Dulist