AktualnoCrna kronika

MA KAKVA JE OVO PROVALA? Imao priliku, a ukrao samo jednu stvar!

MA KAKVA JE OVO PROVALA? Imao priliku, a ukrao samo jednu stvar!

Nevjerojatna ‘krađa’ dogodila sa nedavno u staroj gradskoj jezgri. Kažemo ‘krađa’ u navodnicima, jer ono što je hrabri provalnik oteo je samo – čokoladni zec.

A imao je priliku, od tri torbe, do mobitela, novčanika… Kako nam je potvrdio vlasnik stana, drski lopov ušetao je unatoč činjenici što su sva svjetla bila upaljena, a bilo je i tri ujutro. Lopov je očito ugledao zgodan poklon na šanku kuhinje i odlučio se počastiti, ukravši malenoj kćeri našeg čitatelja prvi uskršnji poklon.

Kako nam je potvrdio čitatelj, omot su našli na Placi, a ostaje misterij kako se lopov ušuljao, išuljao i zašto je pored svih prilika, odlučio samo da mu je ‘pao cukar’.

Šalu na stranu, ostaje činjenica da se ovakve stvari u Gradu događaju, pa apeliramo građanima da budu oprezni, uvijek zaključavaju, te ako primjete nešto čudno, odmah pozovu Policiju ili nekoga tko bi im mogao pomoći. Ni u kojem slučaju nemojte se suprostavljati provalniku kako ne biste i sami nastradali. A vi, potencijalni provalnici, drugi put prvo razmislite gdje ćete provaliti i živi li tu netko tko se bavi, primjerice, zadnjih deset godina – borilačkim vještinama!

Foto: Čokoladni poklon prije i poslije krađe

Pročitajte još

JAVNO OTVARANJE PONUDA Pristiglo 289 ponuda za dodjelu dozvola na pomorskom dobru

Dulist

OD ČETVRTKA NA KIOSCIMA Čeka vas novi broj DuLista!

Dulist

ZABRINJAVAJUĆE Kod tinejdžera koji puše e-cigarete pronađeni toksični metali u urinu

Dulist