Grad

Luža: središnje mjesto za informacije i ulaznice

Potreba za središnjim prostorom gdje će se prezentirati i promovirati svi oblici kulturnih djelatnosti na gradskom području, kupovati ulaznice i dobiti turističke informacije poticaj je bio ustanovi Kinematografi Dubrovnik da u suradnji s Gradom Dubrovnikom i Turističkom zajednicom grada Dubrovnika preuredi i otvori novi središnji prostor za informacije i prodaju.

U prizemlju Luže, ispod Zvonika gdje je donedavno bila trgovina Kraš ovih dana otvoren je Kulturno informativni centar, odnosno dubrovački KIC koji djeluje u u sklopu Javne ustanove Kinematografi Dubrovnik, a tijekom ljetnih mjeseci svoj info pult tamo će imati i Turistička zajednica Dubrovnik.

Na jednom mjestu u ovom ugodnom prostoru domaći i strani posjetitelji moći će dobiti informacije o kulturnim i zabavnim događanjima u Gradu te kupiti ulaznice za odabrani događaj, pronaći suvenire naših kulturnih ustanova ali i jedinstvene poklone izrađene rukom umjetnika. Uz ulaznice za programe Dubrovačkih ljetnih igara, FA Linđo, Dubrovačkog simfonijskog orkestra, Kinematografa, te brojna nezavisna događanja, gosti Dubrovnika uz turističke informacije u KIC-u mogu kupiti i Dubrovnik Pass.

Sve to KIC Luža čini jedinstvenom točkom susreta i suradnje kulturnog i turističkog sektora, koji će u budućnosti rasti i nadograđivati se novim sadržajima.

Photo: Nino Knežević

Pročitajte još

[DUBROVČANI IZVAN GRADA] Vlaho Arbulić: ‘Vječno sam zaljubljen u ‘komad’ zemlje na kojem sam odrastao’

Maria Prkut

[BEZ DOZVOLE KONZERVATORA] Pravoslavna crkva mora hitno ukloniti ulaz Muzeja ikona!

Dulist

[OVAJ ČETVRTAK U SPONZI!] Sastat će se opet stara klapa, ovoga puta za gospara Davora Gjiva Gjivoja

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija