Sport

Lukša Klaić ponovno na čelu Športskih objekata!

Na sljedećoj sjednici Gradskog vijeća vijećnici će odlučivati o novom ravnatelju Javne ustanove Športski objekti Dubrovnik. Upravno vijeće ove ustanove na sjednici je razmotrilo pristigle prijave. Kako DuList doznaje, na natječaj je pristigla samo jedna prijava i to dosadašnjeg ravnatelja Lukše Klaića te je u prijedlogu upućena gradskim vijećnicima na glasanje.

Podsjetimo, natječaj za ravantelja ove sportske ustanove raspisan je 24. siječnja, a Lukša Klaić je još u siječnju za DuList potvrdio kako se planira ponovno prijaviti za ovu poziciju. Ukoliko ga vijećnici izglasaju, Klaiću će ovo biti treći mandat na čelu JU Športski objekti. Pri put na čelo zasjeo je 2012. kada se natjecao protiv pet kandidata uključujući svog prethodnika Cvijeta Bratoša. Na 17. sjednici Gradskog vijeća održanoj 14. ožujka 2016. njegov status je potvrđen Rješenjem o imenovanju ravnatelja Javne ustanove Športski objekti Dubrovnik koja, među ostalim, upravlja, koristi i održava Gradsku sportsku dvoranu te nogometno igralište u Gospinom polju.

Pročitajte još

Jugaši u finalu Kupa Hrvatske

Dulist

PADAJU LI CIJENE KVADRATA? Kamena kuća na Pločama ‘na sniženju’

Dulist

UGOSTITELJI I SUGRAĐANI O POPUŠTANJU MJERA Lokali su predugo zatvoreni. Želimo povratak u rutinu

Leona Rašica

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija