Zanimljivosti

Lufthansa i EasyJet uskoro ponovno prometuju prema Dubrovniku

Britanski niskotarifni prijevoznik EasyJet početkom travnja planira prometovati prema Dubrovniku i Splitu. Kompanija će u vrijeme oko Uskrsa uvesti tri linije iz Švicarske prema Splitu i Dubrovniku, s time da će Split biti povezan s Baselom i Ženevom, dok će Dubrovnik imati liniju samo prema Ženevi, prenosi Croatian Aviation. Linija Basel – Split – Basel najavljena je od 1. travnja s dva leta tjedno (svakog četvrtka i subote), a dodatno će zbog Uskrsa prometovati i u ponedjeljak 5. i 12.4. Na linijama su najavljeni zrakoplovi tipa A319.

Vraća se i Lufthansa
Njemačka nacionalna aviokompanija Lufthansa također će oko uskrsnih blagdana obnoviti promet prema zračnim lukama u Dubrovniku i Splitu. Kompanija će pojačati postojeće i obnoviti promet na većem broju linija iz Njemačke prema tradicionalnim turističkim destinacijama: Španjolskoj, Grčkoj, Italiji ali i Hrvatskoj. Usprkos restrektivnim mjerama u putovanju, kompanija bilježi rast bookinga u vrijeme oko Uskrsa pa će posljedično doći i do obnavljanja prometa prema zračnim lukama u Splitu i Dubrovniku. Kompanija je već obnovila promet na liniji iz Frankfurta prema Zagrebu te je također otkazala liniju iz Munchena prema Zagrebu. Linija Munchen – Split – Munchen biti će u prometu od subote, 27. ožujka. Najavljena su tri leta tjedno, do 15. travnja svakog petka, subote i nedjelje. Dodatno, dostupan je i let u ponedjeljak, 29. ožujka. 

Pročitajte još

Čelni čovjek UEFA-e Aleksander Čeferin uživa čitajući knjigu o dubrovačkom nogometu u izdanju DuLista

Dulist

Dan u znaku policije: sportska natjecanja i misa povodom blagdana njihovog zaštitnika

Dulist

ŠTO POLICAJCI RADE? Vrtićarci i školarci iz Konavala posjetili PGP Grudu i MCGP Karasoviće

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija