DuList IN

LJETO U VALAMARU Od ABBA-e do Street Art-a, čeka nas zanimljiv tjedan

LJETO U VALAMARU Od ABBA-e do Street Art-a, čeka nas zanimljiv tjedan

Babin kuk će i ovog tjedna postati mjesto za stvaranje nezaboravnih uspomena uz nastup ABBA Real Tribute Banda, prvo izdanje Street Art Festivala i kino na otvorenom koji će se održati u sklopu festivala Ljeto u Valamaru.

ABBA Real Tribute Band svojim će originalnim nastupom, izvođenjem, koreografijom i kostimima bez sumnje dočarati duh i atmosferu koji su vladali na koncertima najuspješnije švedskepop-grupe ABBA ovog petka, 13. srpnja s početkom u 21 sat na Trgu od fontane.

Subota i nedjelja na Babinom kuku bit će rezervirane za dvodnevnoizdanje Street Art Festivala, a Mali Stradun, park Maslinata i Trg od fontane postat će pravi raj za mališane i sve one koji se tako osjećaju. Program će oba dana započeti u 19 sati u parku Maslinata u kojem će biti postavljen dvorac na napuhavanje i trampolin i gdje će najmlađi moći uživati u oslikavanju lica, glitter tetovažama, žongliranju, akrobalansu, slackline-u, trikovima koje će izvoditi animatori i brojnim drugim aktivnostima. Programi u parku Maslinata i na Malom Stradunu bit će tek uvertira za vrhunac večeri, jer će u 21 sat na Trgu od fontane sve okupljene čekati dječji ‘Cirkus kabare’ (subota) i ‘Led light show’ (nedjelja).

Ovog tjedna nastavlja se i kino na otvorenom u parku Maslinata koje u četvrtak s početkom u 21 sat donosi šarmantnu obiteljsku animaciju ‘Sammy na putu oko svijeta’, priču o putovanjima i avanturama male morske kornjače sinkroniziranu na hrvatski jezik. Topao i duhovit francuski filmski uradak ‘Za svaki slučaj’ dirnut će sve posjetitelje kina na otvorenom nekoliko dana poslije, u nedjelju s početkom u 21 sat.

Ulaz na navedena događanja bit će besplatan za sve posjetitelje, kojima je osiguran i besplatan parking na parkiralištu između hotela Valamar Club Dubrovnik i kampa Solitudo.

Kako uživo zvuče svjetski hitovi ‘Dancing Queen’ & ‘Mamma Mia’, koga će bez daha ostaviti veliki završetak +Cirkus kabarea’ s bakljama, vatrenim poi-em i hula hoop-om, a koga nasmijati obiteljska priča ‘Za svaki slučaj’ u parku Maslinata, ne propustite saznati ovog tjedna na Babinom kuku.

Pročitajte još

IVANA MAROVIĆ IZ TAJLANDA ‘Jela sam škorpione, a otrovala se piletinom’

Dulist

[FOTO] UNIDU BookClub – inicijativa koja obogaćuje studentski život Dubrovnika

Nora Di Leo

DEFINITIVNO FAVORIT! Baby Lasagna skočio na eurovizijskim kladionicama

Dulist